Těhotenský test. Mám mít strach?

kapec
6. lis 2024

Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko, MS mám pravidelnou 28dc, nyní 2 dny zpoždění. Včera jsem si dělala 2 testy na obou je slabá čárka, dnes jsem testy opakovala a čárky jsou o dost slabší. Mám mít strach a nebo ještě počkat?

klokanka31
6. lis 2024

@kapec U mě když čárky slábly, tak to bylo biochemko

jaja01k
6. lis 2024

@kapec Zkus další test za pár dní a uvidíš. Může se jednat o biochemické těhotenství, to se někdy stává. Kdyby byly testy negativní a nepřišla by menstruace, bylo by na místě navštívit lékaře. To i v případě, pokud by byla čárka stále stejně slabá, to by se mohlo jednat o mimoděložní. Ale myslím si, že zatím je brzo dělat nějaké závěry a nezbývá než počkat. Držím palce, ať to vyjde 🙂

dashyyy
6. lis 2024

Byly to testy stejné značky?

tereza0111
6. lis 2024

hodnota hcg se meni, neroste uplne plynule. Uvidis zitra nebo jestli to vydrzis tak pozitri a bude to jasnejsi

lencaa11
6. lis 2024

@kapec máte foto ? Může to bejt jak na houpačce ale taky to může bejt blbe znamení bohužel

kapec
autor
6. lis 2024

@dashyyy ano byly

kapec
autor
6. lis 2024

@lencaa11 věřte mi že ve skutečnosti jsou ty čárky silnější, jen mi to telefon neumí tak dobře zachytit

lencaa11
6. lis 2024

@kapec na druhé nic není a na prvni je ryska nejspíš

jullli
7. lis 2024

testovani po dnu nenaskoci hcg tak jak by melo (stoupa cca po dvou dnech)udelej test dnes a porovnej s testem z 5.11

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru