Hezky den, prosím o radu, zda to také nekdo takhle měl. Uz tyden mi meska MS. Těhotenské testy jsou stále stejne. Pouze ze včerejška je čárka trochu silnější (ten uplne dole). Měl jste to nekdo podobně? Jedna se o test livsane. Příznaky mam jen mírné. Dekuji.
@ses999 sílí 🍀
Jako gratuluju ale k čemu ti to je ?
@veronicka89 bojim se. Všude píšou holky, jak by měl sílit a Ja mam test tyden stejný. Mam za sebou zamlkly potrat v 10tt a jeden spontánní v 7tt, tak se bojim…
@ses999 a to že se bude testovat něco změní ?🙂 Ty nejdeš k Dr?
Nic nemusí sílit uděláš test a termín u Dr
Už netestuj. Je pozitívny a môžeš sa ozvať lekárovi. 👍
Pokud to nevydržíš, zajdi si 2x na hcg krev jako samoplátce - aesku lab např. Chodí se obden, jestli je vše ok, hodnota hcg bude aspoň dvojnásobná.
Měla jsem Livsane test u obou těhotenství a nezklamal mě 😉 Tyto testy jsou všechny pozitivní 😉
Ackoliv verim na zazraky tak tady to je spise horsi...podle me ma byt v tvem pripade nad 1500
Holky, Ja vim, ze je to nízké.. stavim se k tomu zatim neutrálně. Doktor mi řekl, ze hodnota je pěkná a v normě, ze se nemam bát.. no stejne jdu zitra raději na krev znovu.
A otěhotněla jste po biochemku nejak rychle? Ja uz nemůžu, tak dlouho se snažíme a zase nezdar.
@ses999 to je individuální,můžete otěhotnět hned další měsíc nebo se vám můžou opakovat biochemka
@milujicimaminka89 testovala bych dál,jestli sílí
@milujicimaminka89 vypadá to 👻 testovat dál
@milujicimaminka89 tak co?
@leila7 Přišla menstruace…😥😥😥 Jako každý měsíc už 9.let…😓😓😓
@milujicimaminka89 to mě mrzí 😥😥😥
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ses999 test je krásně pozitivní ☘️☘️🤰