Dobrý den, chci se zeptat, kdo v poslední době testoval těhotenskými testy od Livsane, jak nejvíce jste měli intenzivní, pozitivní test?
Já testovala 11dpo a 13dpo, to byl rapidní rozdíl a dnes jsem testovala 15dpo a zdá se mi stejný jak ten 13dpo 🙈 Tak jestli už víc nezesílí? Nebo se mám připravit na nejhorší 😐🙁 Minulý měsíc proběhlo biochemko, ale to test nesílil vůbec, byl pořád stejný duch, který zeslábl a došla ms... Teď sílel, včera ještě mi po dvou dnech (12dpo a 14dpo) zesílil dr.max 🤷 Děkuji za rady, popřípadě i fotky... Na fotu horní test 13dpo a spodní 15dpo
@martulka88 Teď po zaschnutí vypadají právě ale úplně stejně 😞
@martulka88 Ms měla dojít ve středu.... Nevolnosti mám pořád, únavu taky... Mám utrogestan na udržení 😐🙁
Těhotenský test je potřeba brát čerstvý, teď už to může zkreslovat.. A nejlepší bude se obj.na gyndu.
@martulka88 Jsem objednaná, dr mě objednala teď v týdnu... 🙁
@kvetuska145 Děkuji za uklidnění, tak snad vše bude v pořádku 😐❤️
Určite bude🥰 dej vedet potom a drzim palce🍀🙏🏻
Po zaschnutí na testy nekoukej. Měla jsem to samé a zbytecné nervy to byly 😊
Ty livsane jsem na podzim mela taky a taky dělali světlejší čárky. Dr max ma taky min barvila než před par lety. Za me ted bud digital clearblue a nebo ty fialový
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Sílí ti....Tiše gratuluji <3