Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s těhotenským testem Lady max? Uděla jsem si už čtyři, každý jiný den a na každém se mi ukázal světlý druhý proužek, tak nevím co to má znamenat. Předem děkuji za vaše zkušenosti s tímto testem 🙂
@ttm Byla bych šťastná kdyby to tak bylo 🙂 je pravda, že jsem to měla dostat před šesti dny a stále nic a asi už třetí den mě na dotek pobolivaji prsa.. vím, že to je i v návodu, ale chtěla jsem se pro jistotu zeptat. Nevíš ještě prosimtě jestli to doktor pozná třeba i když jsi jenom ve druhém týdnu?
já používám jen Lady Max. Dneska mi vyšel slaboučce pozitivní test, mám 1 den vynechanou MS, tak si to můžeš porovnat. Jen si musíš dávat pozor na tzv. rysky, jsou na všech testech i na nepoužitých, poznáš je podle toho, že jsou mnohem tenčí než ta druhá čárka. Pokud jsou obě cca stejně široké, i kdyby ta druhá byla sotva znatelná, tak je to pozitivní výsledek. Podle holek z fb skupinky tam dušík je, je vidět spíš zdálky, tak taky tiše doufám 🙂
@9sarka K doktorovi pokudd nekrvácíš nemá cenu chodit dřív jak v 7-8tt. To už je vidět i srdíčko a aspoň Ti doktor může těhotenství potvrdit. Pokud chceš potvrdit HCG hormon, tak si buď zajdi jako samoplátce do laboratoře nebo také ke gyndaři. Ale je fakt, že pokud není nějaký problém a těhotenský test bude sílit, tak je to zbytečný 🙂 Teď by doktor viděl jen zvětšenou sliznici a nic víc...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.