Těhotenský test. Kdy se objednat na gyndu?

peti21
24. dub 2023

Holky tak snad se zadařilo a bude všechno v pořádku a kdy jste se objednali na gyndu..snad už MS.nedorazí...Tohle už není duch..

ellyem
24. dub 2023

Objednej se hned, zeptaji se te na datum posledni MS a sami ti reknou, kdy mas prijit.

peti21
autor
24. dub 2023

@ellyem dobře

hanulebrabec
24. dub 2023

@peti21 gratuluji já jsem 6 DC dnes 🥺 nám se prostě nedaří 🤔

peti21
autor
24. dub 2023

@hanulebrabec děkuji moc a jakto že to tobě nevychazelo vždyť ti vycházel i ovulační test jako teď mě a na tt mám už tuhle čárku silnou.

hanulebrabec
24. dub 2023

@peti21 no mě dorazila MS takže bude asi problém v tom spermiu u manžela

peti21
autor
24. dub 2023

@hanulebrabec no doufám že i mě nedorazí MS.. A bude všechno v pořádku.

frauhofman
25. dub 2023

@peti21 Ahoj, já na gyndu volala pár dní po vynechání menstruace a pozitivních testech a sestra mě objednala až za tři týdny, což vychází, že budu v 8. týdnu.

peti21
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
peti21
autor
25. dub 2023

Myslíte že to bude v pořádku ten první z rána a druhý odpoledne ale každý dělá jiný čárky a každý je jiný test a ovulační test taky pozitivní..

helen_h
25. dub 2023

@peti21 Ještě bych klidně týden )až dva) vydržela a pak volala na objednání.

peti21
autor
25. dub 2023

@helen_h jenže gynn..mě taky muze objednat až kdy..v pátek ji chci volat a ona než mě sestra objedná..

lucajde
25. dub 2023

z vlastní zkušenosti bych se objednala až za měsíc. Byla jsem objednaná dle menstruace ,ale vůbec to nesedělo protože stejně ovulace byla o hodně později.. Akorát mě doktorka vystresovala. Na utz sem byla cca 4-5tt.

Takže pokud nebudeš mít nějaké velké bolesti, křeče apod. tak bych se objednala fakt co nejdýl 😊

peti21
autor
25. dub 2023

@lucajde no já když mam děložní hrdlo nízko tak říkala Gy.ze me bude hlídat tak proto.. Bych tam... Zavolala a to záleží kdy mě sestra objedná třeba to bude taky tak za měsíc třeba driv..ale příští týden podle posledních MS.. Budu uz v 5 týdnu tak uvidíme..

hanulebrabec
26. dub 2023

@peti21 já jsem 3 dny po ms a začala jsem zas růžové špinit do toho bolesti břicha jak při nástupu ms 🤔😓 a dole mokro....tak jsem celkem mimo

helen_h
26. dub 2023

@hanulebrabec To může být brzká ovulace.

helen_h
26. dub 2023

@peti21 Dělala jste dnes ranní test? S voláním na gyn bych ještě počkala, až bude čárka hezky vidět.

hanulebrabec
26. dub 2023

@helen_h mám doma ještě ovu test tak zkusím ale minulý měsíc byla 20 DC 🤔

hanulebrabec
26. dub 2023

@helen_h ale takto se u mě ovulka neprojevuje není to táhly hlen jen vlhko ....a do toho růžová krev

eithelwing
26. dub 2023

Testovala jsem se týden po vynechani, to už byly krásné dvě čárky. Náš doktor objednává cca na 8. týden, pokud nejsou obtíže.

peti21
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
peti21
autor
26. dub 2023

@helen_h dělala jsem si ranní tt. Čárka krásně sílí..

peti21
autor
26. dub 2023

@eithelwing taky si myslím že mě tak nějak objedná

hanulebrabec
26. dub 2023

@peti21 to s tou ovulaci bylo asi mě

peti21
autor
26. dub 2023

@hanulebrabec mám tu od kamarádky caj a vitamíny Maca proti oplodnění a je to i pro muže. Můžu ti to nechat..jsem si myslela že to zkusím a ono se to povedlo..

peti21
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
peti21
autor
26. dub 2023

@hanulebrabec Jj uz jsem koukala prehlidla jsem

peti21
autor
26. dub 2023

Krásně sílí den před ms..uvidíme buď zavolám gyn.. V pátek nebo v pondělí sestra než mě objedná to taky bude chvíli trvat.

fazolkazuzka
26. dub 2023

Tak já teď po 3 tehotna.uz to vím 10 dnů. Hned jak nedorazila menzes mi to bylo jasný. Doma 2 male deti😂a na ginde mám termín až 15.5.netreba spěchat

peti21
autor
26. dub 2023

@fazolkazuzka já vím že ne ale i když mě objedná sestra tak max konec nebo polovina května a to od poslední ms.budu 7-8 týden.

helen_h
27. dub 2023

@peti21 Zavolejte si, kdy chcete. Na gyndě určitě mají své postupy a i když by si někdo volal později, vědí, kdy podle poslední ms je potřeba ženu vyšetřit, určitě by nedali termín až za 2 měsíce ;)
Prostě jak kdo chce, jen při brzkém volání (hned po pozitivní testu) a dřívějším termínu na gyndě pak člověk riskuje více návštěv v době, kdy ještě není na uzv nic vidět a spekuluje se o stáří a vývoji těhotenství. Což může být vcelku stresující.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru