Ahoj holky, potřebuji nasadit v případě pozit. tt utrouše. Já tam vidím slabého ducha, kdo taky? V probíhajících diskuzích mi nikdo nikdy neodpověděl, proto zakládám novou a potom ji smažu aby nepřekážela, díky.
Ja tez nic
Nic tam nevidím.
Dobře, díky, zkusím za 2 dny. Jinak mám zpoždění 1 den a jsem 29dc, ovu mívám 17dc.
Já vidim uplně neznatelně... ale vidim.
já slabého ducha vidím, zkus za 2 dny měl by být víc vidět
Nic tam nevidim
Ja vidim, ale opravdu hooodne slabounkej...ani to nic znamenat nemusi
Právě že hodně slaboučce, snažíme se dlouho, počítám se vším a ničemu už nevěřím, mám posledních pár pokusů před IVF a to mi z daleka není ani 30 :(
ten tt je 10 nebo 25?
@veronikav31 10, dnes teplota vylítla nad 37, což jsem nikdy neměla, a pokles byl před 5ti dny.
já bych to nevzdávala,počkej 2 dny a měl by zesílit 😉
No na první pohled jasně negativní,při troše fantazie možná něco vidím, každopádně ještě se to nedá nazvat ani duchem.zkus zítra či pozítří
Nic nevidím, promiň.
Ahoj, mně je 26 a otěhotnět před ivf jsme se snazili 6 roků. Ne vždycky je to o věku 🙂 ale moje princezna už v únoru přijde. Tak přeji hodně štěstí 🍀🍀
Já bych to zkusila za týden,já to tak udělala a byla tam silnější čárka a další den jsem dostala menzes,držím palce aby vám to konečně vyšlo a byly tam vytoužené dvě čárky,jinak tam teď nic nevidím ✊
mamatest nemůžeš sehnat?
Já tam taky vidím, ale úplně slabého.
Dík holky, příjde mi to hodně smutný, když je člověk mladý a má zdravotní problémy. Bohužel takových nás je víc.
@veronikav31 Bohužel ne, až v pondělí. Mám tu ještě jeden tento značky Wondfo, s tím pár dní počkám.
já tam tedy nevidím nic
No mě to příjde celý nějaký divný, hromada zakladatelkou založených diskuzí na téma vidíte něco, dnes uvádí že jí ještě není 30, včera řešila kam uložit 18náctiletou dceru...
Ja nejspis vidim.
Omlouvám se, domnívala jsem se že se jedná o stejný nick, ale prý jsou to opravdu anonymy. Nějak jsem nezaregistrovala že koník teď tuhle funkci nabízí.
vidim uplne pidi ducha
Za me koupit livsane predcasny tehotensky test (89kc) u prvniho 4dny pred ms a tet 5-6dni pred ms)
Vidim, je tam 🙂 GS Mamatest je opravdu lepsi nez Wondfo, ukaze lepe.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Bohužel,já nic nevidím