Těhotenský test. Je tam něco?

2. lis 2019

Ahoj holky, potřebuji nasadit v případě pozit. tt utrouše. Já tam vidím slabého ducha, kdo taky? V probíhajících diskuzích mi nikdo nikdy neodpověděl, proto zakládám novou a potom ji smažu aby nepřekážela, díky.

amazonkajanik
2. lis 2019

Bohužel,já nic nevidím

dides45
2. lis 2019

Ja tez nic

jaja01k
2. lis 2019

Nic tam nevidím.

autor
2. lis 2019

Dobře, díky, zkusím za 2 dny. Jinak mám zpoždění 1 den a jsem 29dc, ovu mívám 17dc.

sim244
2. lis 2019

Já vidim uplně neznatelně... ale vidim.

veronikav31
2. lis 2019

já slabého ducha vidím, zkus za 2 dny měl by být víc vidět

lucik253
2. lis 2019

Nic tam nevidim

market177
2. lis 2019

Ja vidim, ale opravdu hooodne slabounkej...ani to nic znamenat nemusi

autor
2. lis 2019

Právě že hodně slaboučce, snažíme se dlouho, počítám se vším a ničemu už nevěřím, mám posledních pár pokusů před IVF a to mi z daleka není ani 30 :(

veronikav31
2. lis 2019

ten tt je 10 nebo 25?

autor
2. lis 2019

@veronikav31 10, dnes teplota vylítla nad 37, což jsem nikdy neměla, a pokles byl před 5ti dny.

veronikav31
2. lis 2019

já bych to nevzdávala,počkej 2 dny a měl by zesílit 😉

balogis
2. lis 2019

No na první pohled jasně negativní,při troše fantazie možná něco vidím, každopádně ještě se to nedá nazvat ani duchem.zkus zítra či pozítří

lucifux
2. lis 2019

Nic nevidím, promiň.

teachandlive
2. lis 2019

Ahoj, mně je 26 a otěhotnět před ivf jsme se snazili 6 roků. Ne vždycky je to o věku 🙂 ale moje princezna už v únoru přijde. Tak přeji hodně štěstí 🍀🍀

martinka0209
2. lis 2019

Já bych to zkusila za týden,já to tak udělala a byla tam silnější čárka a další den jsem dostala menzes,držím palce aby vám to konečně vyšlo a byly tam vytoužené dvě čárky,jinak tam teď nic nevidím ✊

veronikav31
2. lis 2019

mamatest nemůžeš sehnat?

hanakos
2. lis 2019

Já tam taky vidím, ale úplně slabého.

autor
2. lis 2019

Dík holky, příjde mi to hodně smutný, když je člověk mladý a má zdravotní problémy. Bohužel takových nás je víc.
@veronikav31 Bohužel ne, až v pondělí. Mám tu ještě jeden tento značky Wondfo, s tím pár dní počkám.

jituli84
2. lis 2019

já tam tedy nevidím nic

anina32
2. lis 2019

No mě to příjde celý nějaký divný, hromada zakladatelkou založených diskuzí na téma vidíte něco, dnes uvádí že jí ještě není 30, včera řešila kam uložit 18náctiletou dceru...

lucca0
2. lis 2019

Ja nejspis vidim.

anina32
2. lis 2019

Omlouvám se, domnívala jsem se že se jedná o stejný nick, ale prý jsou to opravdu anonymy. Nějak jsem nezaregistrovala že koník teď tuhle funkci nabízí.

mmichaella
2. lis 2019

vidim uplne pidi ducha

hanakos
2. lis 2019

@anina32 Koník má tuhle funkci celkem dlouho

anina32
2. lis 2019

@hanakos Všimla jsem si několika diskuzí během posledních 14ti dnů a mylně jsem se domnívala, že jsou od stejné uživatelky s nickem Anonym. Už mi bylo vysvětleno a já se omluvila.

hanakos
2. lis 2019

@anina32 Já to nemyslela zle 🙂 jen jsem konstatovala, že už je to tu delší dobu. Nicméně chápu, stejný nick, stejný obrázek 🙂 může to být pro někoho zavádějící

hermia
3. lis 2019

Za me koupit livsane predcasny tehotensky test (89kc) u prvniho 4dny pred ms a tet 5-6dni pred ms)

krupka3
3. lis 2019

Vidim, je tam 🙂 GS Mamatest je opravdu lepsi nez Wondfo, ukaze lepe.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru