Těhotenský test. Je pozitivní?

abbyalex
8. bře 2020

Holky, moc prosím o váš názor, myslíte, že je test pozitivní?První foto po úpravě...moc děkuju za vaše názory a prosím, nekomentuje, proč duchařím 😉

eliskaamichal
8. bře 2020

@abbyalex ja tam vidím zkus za dva dny to uz by mělo být silnější preji at sílí 🙏🍀

abbyalex
autor
8. bře 2020

@eliskaamichal moc děkuju, pozoruju, nevěřím, proto vkládám, zda nemám halucinace :D

eliskaamichal
8. bře 2020

@abbyalex nene neco se tam rýsuje 🙏😉 a taky jsem lovila neboj nejsi jediná

lucifux
8. bře 2020

Já je tam vidím. Takhle vypadali ty moje. Taky jsem lovila.

abbyalex
autor
8. bře 2020

@lucifux děkuju, jsou to stínky, ale dnes jsou vidět lépe než včera..tak mě snad zrak nešálí

jaja01k
8. bře 2020

Za pozitivní test bych to nepovažovala, ale nějaký náznak tam je. Držím palce, ať sílí 🙂

niki_25
8. bře 2020

Vidím, ale vyčkej ještě dva, tři dny. Držím palce 😊

nanyh
8. bře 2020

Vidím. Tak ať sílí🍀

2op
8. bře 2020

Zdravím včera jsem přispívala do včerejší diskuse s tím že mám duchy na testech a dneska termín ms. Pak jsem udělala jeden včera odpoledne na kterém už vyšla viditelná světla čárka a dneska z ranní moči takto..moje otázka zní jestli už to můžu považovat za normální čárku a žít v tom že už to asi fakt konečně vyšlo tento měsíc nebo pořád jen dušík? 🙈🤗

2op
8. bře 2020

@abbyalex jsou tam přeji ať hezky sílí!😊

abbyalex
autor
8. bře 2020

@2op já myslím, že oproti mé je vidět zřetelně 🤗☺️

2op
8. bře 2020

@abbyalex no přijde mi právě stejná jak na tom včerejším. Že zesílila jen o trošičku, (Přidávám fotku ze včerejška ) takže plaším jestli to je ok nebo ne 😁. Ale je pravda že jsem v noci ve 4 musela na malou takže ráno to nebylo asi bůh ví jak koncentrované ta moč 😊. Každopádně držím palce!😍

abbyalex
autor
8. bře 2020

@2op já ji mám také jen o malinko víc vidět než včera, prý je průkaznější dělat test obden 😉

2op
8. bře 2020

@abbyalex tak zítra zase zkusím no 😊. A nevíš kdy bych mohla udělat digitální clear blue tak aby mi už něco ukázal?😁

abbyalex
autor
8. bře 2020

@2op Je dost citlivý, ukáže už i 1-2tt takže myslim že hned 🤗😄

slayc
8. bře 2020

digital ma naopak citlivost 25..takze zas tak citlivej neni 🙂

2op
8. bře 2020

Holky po 9 měsících konečně se podařilo ☝🏼️😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

abbyalex
autor
8. bře 2020

@2op supeerrr moc gratuluji , já vedela, že digital ukáže 😄🤗👍

2op
8. bře 2020

@abbyalex moooc Děkuji měla jste úplnou pravdu😁 aspoň už vím na čem jsem ☝🏼️😍

abbyalex
autor
8. bře 2020

@2op super, přeji hodně štěstí s mimiskem a gratuluji ☺️ mě poboliva břicho, testy jsem nakoupila, teď odpo negativní, tak zase ráno 😉

2op
8. bře 2020

@abbyalex ještě jednou fakt moc děkuji 🥰 snad bude vše ok. to mě mrzí ale určitě to ještě vyjde a určitě zítra objevíš dvě // mě taky tak pobolivalo a vyšlo to nakonec 😊

lolira1989
8. bře 2020

@abbyalex je tam, také jsem mela takove testy, držím palce 🙏

abbyalex
autor
8. bře 2020

@lolira1989 moc děkuju, zkoušela jsem odpo a sněhobílo...ale je mi divně, šílená únava, žaludek na vodě, poboliva hlava, břicho a částo čůrám, asi jsem si vsugerovala příznaky 😄😄😄

2op
8. bře 2020

@abbyalex no já sama ještě žádné příznaky nemám Takže je ještě dost brzo na příznaky bych řekla ale je to individuální samozřejmě 😊

abbyalex
autor
8. bře 2020

@2op jak říkám, hrabe mi 😉 vadné testy, jsou to jen duchové a já plasim celý víkend, místo abych si ho užila 🙈

teckadvojtecka
8. bře 2020

Takové diskuze mám moc ráda 🙂

abbyalex
autor
8. bře 2020

@teckadvojtecka tak je nesledujte 😉🙈

2op
8. bře 2020

@teckadvojtecka Tak se tady vůbec ani nevyjadrujte 🙄

teckadvojtecka
8. bře 2020

@abbyalex Proč bych je nesledovala, když je mám ráda? 🙂

teckadvojtecka
8. bře 2020

@abbyalex Jinak blahopřeju, vypadá to slibně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru