Holky, moc prosím o váš názor, myslíte, že je test pozitivní?První foto po úpravě...moc děkuju za vaše názory a prosím, nekomentuje, proč duchařím 😉
@eliskaamichal moc děkuju, pozoruju, nevěřím, proto vkládám, zda nemám halucinace :D
@abbyalex nene neco se tam rýsuje 🙏😉 a taky jsem lovila neboj nejsi jediná
Za pozitivní test bych to nepovažovala, ale nějaký náznak tam je. Držím palce, ať sílí 🙂
Vidím, ale vyčkej ještě dva, tři dny. Držím palce 😊
Vidím. Tak ať sílí🍀
Zdravím včera jsem přispívala do včerejší diskuse s tím že mám duchy na testech a dneska termín ms. Pak jsem udělala jeden včera odpoledne na kterém už vyšla viditelná světla čárka a dneska z ranní moči takto..moje otázka zní jestli už to můžu považovat za normální čárku a žít v tom že už to asi fakt konečně vyšlo tento měsíc nebo pořád jen dušík? 🙈🤗
@abbyalex no přijde mi právě stejná jak na tom včerejším. Že zesílila jen o trošičku, (Přidávám fotku ze včerejška ) takže plaším jestli to je ok nebo ne 😁. Ale je pravda že jsem v noci ve 4 musela na malou takže ráno to nebylo asi bůh ví jak koncentrované ta moč 😊. Každopádně držím palce!😍
digital ma naopak citlivost 25..takze zas tak citlivej neni 🙂
@abbyalex je tam, také jsem mela takove testy, držím palce 🙏
@lolira1989 moc děkuju, zkoušela jsem odpo a sněhobílo...ale je mi divně, šílená únava, žaludek na vodě, poboliva hlava, břicho a částo čůrám, asi jsem si vsugerovala příznaky 😄😄😄
@teckadvojtecka tak je nesledujte 😉🙈
@teckadvojtecka Tak se tady vůbec ani nevyjadrujte 🙄
@abbyalex Proč bych je nesledovala, když je mám ráda? 🙂
@abbyalex Jinak blahopřeju, vypadá to slibně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@abbyalex ja tam vidím zkus za dva dny to uz by mělo být silnější preji at sílí 🙏🍀