Ahoj, má s ním někdo čerstvé zkušenosti? Někde jsem četla, že dělá falešné duchy. Dnes ráno jsem zkusila Pepino 10 a bílo, odpol jsem zkusila ještě tento, ten je 25 a je tam duch. Přijde mi to divné :(
Jinak ano vím, že testovat se má až po nepřicházející ms, ale jsem zvědavá a nedočkavá. Děkuji 🙂
Mně udelal ducha vzdy.
@baruniceslepice a těhotenství to nebylo? Já dělala jeden i předevčírem a byl úplně bílý, ani náznak ducha.
@mamam11 ja mam s timto testem same dobre zkusenosti. Hlavne mi vyhovuje ze je siroky a tim padem na nem jde carka hezky videt. Falesnaky mi nedelal.
@vendelinka08 To je dobrá zpráva a pro mě zas trocha naděje, děkuji 🙂
@mamam11 nebylo...Tak snad Tobe se zadari. 🙂
@baruniceslepice Kéž by 🙂 Děkuji 🙂
Intimed mi pár duchů udělal, když jsem byla těhotná, tak do jedné minuty v limitu opravdu krásná růžová čárka, byť slabší. Naopak sotva čitelná šedá čárka vždy znamena negativní.
@mamam11 ukázal mi těhotenství dřív než 10 mamatest. Za mě dobrý test.
@mamam11 myslím že to vypadá nadějně 😊😊😊 ať čárka sílí 🍀
@dasenka12018 Moc děkuji😊 Zkusila jsem ted dopoledne mamatest a taky tam je, tak uvidime dal..
@mamam11 gratuluji! 🙂
@baruniceslepice Děkuji moc, snad to bude sílit 😊
@ell94 vidim
Mám to podobně .
.myslíte že to je na dobré cestě?
@barusmackova jak jsi na tom dneska? Ja ted mam taky 2 slabe carky. A ted nevim jestli je pozitivni nebo spatny test :(
@barusmackova ako si dopadla?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mamam11 ja mela od teto znacky ovulacni a ukazal mi tehu 7dni pred ms🙂