Těhotenský test, holky, co myslíte? 🙂

zuzkaobr
2. zář 2016

Holky test jsem dělala teď odpoledne mám 4 dny zpožděnou menstruaci 🙂 tak co myslíte? Zítra ráno hned zopakuju test 😀

cizinkaa
2. zář 2016

noo. to by mohlo vyjít 🙂

vitule2806
2. zář 2016

Vypadá to dobře😆

tery_s
2. zář 2016

@zuzkaobr k tomu zpoždění to odpovídá, ale hlavně až odpoledne, nejlepší je dělat z 1. ranní moče uvidíš zítra to bude už hezká čárka 🙂 jestli jste plánovali, tak držím palce ať to vyjde 🙂

jarmulka
2. zář 2016

@zuzkaobr myslím, že by to mohlo být OK 😵 😵 😵 😵

zuzkaobr
autor
3. zář 2016

Holky moc děkuju 🙂 test jsem udelala hned ráno a vypadá furt stejně zase jen ten ,, duch" tak nevim .. Zkusim to tak za týden znovu jestli se teda nedostaví menstruace do té doby 😕 jj planovali ;) zkoušíme zatím od května 🙂

mercedesse
3. zář 2016

@zuzkaobr stačí za dva nebo tři dny, měla by sílit tak nějak ob den, ale tohle je hezká čárka, to už není duch.

brookmichaela
4. zář 2016

Myslím si, že Ti za chvíli budeme gratulovat 🙂

zuzkaobr
autor
5. zář 2016

Holky jste zlaté 😘 dneska ráno jsem tedy udělala další 🙂 ta carka trochu zesílila ale nic moc.. Co myslíte? Pouzivam GS mamatest.. Přemýšlím že si skočím pro ten digitální 🙂 s jakým máte zkušenosti? Nebo už se mám objednat k doktorovi ?

salenas
5. zář 2016

@zuzkaobr čárku máš malinkato silnější, ale ještě počkej a zkus jinej než mamatest

brookmichaela
5. zář 2016

@zuzkaobr Já když jsem věděla, že už jsem v tom koupila jsem digitální ClearBlue (asi myslíš tenhle) a ukázalo se mi že už jsme v 6tt. Potom jsem se objednala k dr. Jinak jsem používala testy od Dr.Max a spokojenost. Na ty mama testy tady holky dost nadavají. KAždopádně držím pěsti a dej vědet jak si dopadla 🙂

scarlett12345
10. srp 2019

Holky teď jsem si dělala test je mi už skoro týden špatně ale třeba si to jen namlouvám 🤔🤷🙈🙈

lachtanice86
10. srp 2019

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru