Těhotenský test. Dva duchové?

lagabbana
27. srp 2023

Ahoj, vím, že testuji moc brzy, ale jsem po 2 zamlklých těhu a kdo to zná, tak ví, jak moc tam chceme ty // najít.
Testovala jsem týden po styku, 5-6 dní před MS. Poslední dva dny mě bolí podbřišek a z těch testů jsem zmatená.
Vím, že je moc brzo, ale jen mě zajímají Vaše zkušenosti.
Děkuji

lencaa11
27. srp 2023

@lagabbana ten spodní je 25 proto je negativní ten horní též negativní udělala bych klasický a počkala na den Ms záleží kdy byla ovulace atd ...

1pomnenka
27. srp 2023

Testuješ moc brzy, ještě počkej.

lauriak
27. srp 2023

Tak ten druhy je jasne negativny. To neni ziadny duch, hentak to ma vyzerat. A na tom prvom sa nieco klube ale neda sa z toho povedat ci si tehotna 🤷🏼‍♀️

hanulebrabec
27. srp 2023

@lagabbana zkus za dva dny ten spodní je myslím 25kovy ukazuje pozdeji

lagabbana
autor
27. srp 2023

Děkuju holky, nezbývá nic jen čekat.😓

europa00
27. srp 2023

@lagabbana však ducha na prvním testu mas … kup si ty klasické papírové…. A klidně testuj jestli ti to pomáhá u prvního ducha jasné vidím a druhy digitwl je asi vyšší citlivost ne ? Kup si jednu značku a nemichej to … držím palce ať to vyjde

krisstina93
27. srp 2023

Týden po styku nic najít ani nemuzes. Natož na clearblue který má nižší citlivost. Vyhozené peníze, počkej ještě aspoň týden.

salmina
28. srp 2023

Me udělal tenhle cearblue taky rysku...od té doby ho nekupuji...kdyby byl pozitivní duch by byl široký

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru