Těhotenský test - duch

luciepro
7. srp 2017

Ahoj holky, jsem tu poprvé. S manželem jsme 9 let. Svoji šťastně od 1.7. a chtěli bychom mimi. Po 10ti letech jsem vysadila antikoncepci a je mi jasné, že to může nějakou dobu trvat, ale protože jsem byla zvyklá na pravidelnou MS, tak mě překvapilo, že první měsíc vůbec nepřišla. Jen ze zvědavosti jsem si udělala test a objevila slabého ducha(teda podle mě) . Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná? Mám tomu dát čas? Nebo se objednat k dok.? Děkuju za radu

verunkanatalka
7. srp 2017

Ahoj,tak duch tam je!!!Testni ještě tak za 3 dny a pak se upaluj objednat na gyndu..❤👏

luciebx
7. srp 2017

@luciepro krásný duch. Jen ať sílí

luciepro
autor
7. srp 2017

Vážně? To jste mě potěšily. Minulý týden mě hrozně píchalo v podbřišku a dnes mě podbřišek trochu pobolívá, tak uvidím, jestli se náhodou nedostaví MS. Kdyžtak budu testovat dál. Děkuju!

milisent
7. srp 2017

Ty jo! Hned prvni mesic, to je krasne 😀 Drzim palecky, at je za par dnu na testu poradna dalnice 🙏

luciepro
autor
7. srp 2017

Holky tak dnes od rana bolest podbřišku jako při MS a bylo z toho jenom velmi slabé zašpinění. Tak uvidíme, co bude. Snad jsem to nezakřikla.

dzogobela
7. srp 2017

Taky vidim ducha, ale je to mama test, ten pry dela hodne falesne duchy. Ono, ja treba po vysazeni HA mela prvni cyklus kolem 70 dni, pomohla az injekce. Pravidelna MS behem uzivani HA je, ale neni to tak uplne MS, to asi vis. Ale znam kolem sebe 2 pripady, kdy hned v prvnim cyklu holky otehotnely 🙂 pry, jak je telp v soku... Drzim palce!

megi89
7. srp 2017

@luciepro kolik dní máš zpoždění? I bolest podbřišku je příznak těhotenství. A špinění může být také, jen by se to nemělo rozjet v krvácení. Také jsem minulý týden spinila asi tři dny...

barushe_27
7. srp 2017

Jen ať ten duch sílí, a doufám, že to špinění je příznak toho že se tam vajíčko uhnizduje a hledá skvělou polohu, moc vám to přeji...

luciepro
autor
7. srp 2017

Zpoždění mám 5 dní, ale to počítám při 28denním cyklus, který jsem mívala s umělou MS při antikoncepci. Ale bolest podbřišku je dnes celý den. Uvidíme za pár dalších dnů. 22.jsem objednaná na prevenci na gyndu, tak do té doby už se snad něco ukáže.

barushe_27
7. srp 2017

A jak dlouho neberete antinu, je to už nějakou delší dobu, bože jsem jak zpovědník, omlouvám se, ale hrozně mě to zajímá...

luciepro
autor
7. srp 2017

Poslední prášek jsem měla 1.7. a hned potom poslední MS. Klidně se ptejte🙂

barushe_27
8. srp 2017

Tak to by bylo pěkně kdyby vám to takhle hezky vyšlo napoprvé, ale říká se, že když se vysadí antikoncepce je nejlepší do toho jít hned, že se to uchyti... Jen ať je to pravda...

luciepro
autor
8. srp 2017

Kéž by to vyšlo. Děkuju

luciepro
autor
8. srp 2017

Tak to vypadá na pláný poplach. Dnes opět krvácení. Trochu mě to vzalo😢

miijka
8. srp 2017

Ahoj holky. Moc prosim o Vas nazor na moje duchy na mamatestu 10
Prvni delany 26 DC mam dlouhe cykly tak 32 - 34 dni
Co myslite? Je tam neco?

miijka
8. srp 2017

Pardon, vlozila jsem to spatne 😐 Omlouvam se Liucie ze ti lezu do diskuze.
Kazdopadne Ty mas dusika pekne do ruzova...takze dle.me.jo
Ja.je.mam.spis sede 😑

barushe_27
8. srp 2017

@luciepro a je to čerstvé růžové krvaceni?

luciepro
autor
8. srp 2017

Nene je spíš nahnědlé.

luciepro
autor
8. srp 2017

@barushe_27 jsme z toho zmatená. Každý den je to jen jednou když jdu na záchod a potom už celý den nic. Ale asi to bude MS.

megi89
8. srp 2017

@luciepro to co máš ty, tak to jsem měla já tři dny, jen takové hnědé na papíře, a jinač nic.... a zatím se miminko drží, dostala jsem utrogestan a odpočívám 🙂

dzogobela
8. srp 2017

@luciepro tak zkus zitra znovu TT, treba to byl falesnak a test bude bily. A budes vedet...

barushe_27
8. srp 2017

@luciepro tak aby to opravdu nebylo nějaké to zahnizdovani, hodně lidí to tak mělo, přesně jak psala megi89

luciepro
autor
8. srp 2017

@megi89 vážně? A test jsi měla pozitivní?

megi89
8. srp 2017

@luciepro jj, testovala jsem dva dny před MS (duch), pak v den MS (duch), ale to jsem začala špinit... tak jsem si myslela, že planý poplach, a s MS to odejde, jenže to špinění bylo vždy jen na papíře, a z a dva dny mi to nedalo a udělala jsem znovu test, a už to nebyl duch, ale docela hezká čárka, šla jsem na gyndu, potvrdil těhotenství, jenže jsem pořád špinila, nasadil léky, a snad to dobře dopadne...

luciepro
autor
8. srp 2017

@megi89 tak gratuluji. Zatím mám podobný průběh. Špinění dnes druhý den ale jen jednou na papíře, tak jak říkáš ty. Uvidím zítra. Na testu zatím jen ten jeden duch z ranní moči. Ale dnes jsem dělala test odpoledne a jedna čárka. Proto jsem myslela, že nic. Naděje umírá poslední. Držím pěsti, ať mimi drží.

megi89
8. srp 2017

@luciepro Děkuji... Zatím se neraduji, ale léky beru už 8. den od návštěvy lékaře, tak snad to bude dobré, a pomalinku i doufám, že to výjde... Lepší je testovat ráno.Držím palce, a jestli to nevýjde teď, tak brzo to určitě výjde. 🙂

barushe_27
8. srp 2017

@megi89 tak držím pesticky ať to příroda zařídí tak, aby se Mimi udržela vám dělalo jen radost.. a opravdu radši testovat ráno, je tam nejvíc hCG, ale snad to taky vyjde...

papajisek
8. srp 2017

Ahojik! Je tu nekdo 9dpo?🙂

dzogobela
10. srp 2017

@luciepro tak jak? 🙂

luciepro
autor
10. srp 2017

@dzogobela krvácení včera hodně zesílilo, takže už jsem ani netestovala. Bohužel.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru