Ahoj holky, prosím, snažíme se s přítelem o miminko. Dáváme tomu volný průběh. Ale poslední tři dny se mi strašně motala hlava. V obchodě všude. A já na to netrpim. Do toho mě bolely zada a stále bolí a v pondělí jsem lehce zašpinila. Ovulace podle kalendáře proběhla 3.12. mám to dostat teď v sobotu. Vím že je blbost se testovat před menstruaci ale zkusila jsem to a včera i dnes mi tam vyjel duch. Dnes už víc ta čárka. Co myslíte? Muže to být jen tím, že to mám v sobotu dostat? Jo a zkoušela jsem testy mama a pepino a na clear blue jsem měla minus. Vím ze teď nezbývá nic jiného než počkat ale spis mě děsí že mě bolí ty zada. Děkuji.
@klokanka31 fakt? I když by to bylo 10 dni po ovulaci? Cca? Není to moc brzo? A ty záda tě takhle bolela hned? Kamarádka na mě že je to blbost a že se neukáže čárka takhle brzy 10 dni po ovulaci. Kord ldyz to mám dostat za 3 dny. Navíc jsem zkoušela ten clear blue a tam nic.
@rezena12 Není to brzo. No mě bolela záda nejspíš od samého začátku (nevím kdy jsem otěhotněla),byly to šílený bolesti jako bych měla každou minutou dostat ms, furt jsem zobala ibalginy,manžel mi dělal masáže, a žádná úleva. Když už to trvalo cca 2-3 týdny, zkusila jsem test, a pozitivní 😊
@klokanka31 mockrát děkuji za odpověď. Mě spíš vyděsilo to, že jsem v pondělí zašpinila jakože krev pak najednou nic. Do toho ty zada je pravda že je mi poslední dobou doma i zima že mivam zimnice, i když já jsem celkem zimoumřivec, a vím že nemají dělat testy dopředu než přijde menstruace ale my ženský no tak určitě to znáte. Jsme nedočkavé tak jsem to jen zkusila a najednou mě toto překvapilo. Tak uvidíme počkám co o víkendu. Jestli to doszanu nebo ne a zkusím pak další test o víkendu. Taky hodně rikaji že ty mama testy a pepino testy dělají falešné čárky, ale že by to udělaly oba dva mi přijde zvláštní.
@rezena12 Taky si myslím že mohlo být uhnízdění. Já mám pocit že jsem tenkrát taky jeden den špinila, čekala jsem právě že bude ta ms, a nic.
Chtěla jsem se zeptat, když jsem 3x otěhotněla na první dobrou 8my den cyklu, loni možná ještě 4. Den menstruace ale s tím že jsem pak za týden zacla krvácet a když 14dni krvácení neustávalo a stále sílilo, jsem si ze zvědavosti udělala těhotenský test mi vyšel pozitivní, teď jsme do toho s přítelem busili 7,8 a 9 ty den, a já si dělala test v podstatě 10az 12 den od potencionálního početí. Ale ten byl sněhobíli je ještě možnost že bych mohla být těhotná? Že nebyl na testu ani náznak? Nechci se testovat jak šílená, den co den jen by mě to stresovalo. Testovala jsem se takto brzy, kvůli tomu jestli můžu nebo nemůžu pít alkohol.
@rezena12 Gratuluju 🍀
@maria2023
@klokanka31
No není k čemu nejspis od patka od včera odpoledne krev na toaletaku pak sem tam když jsem se utrela a teď ze mě jde zas hnědé spineni 😭😭😭
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@rezena12 Krásně pozitivní testy, a určitě ne kvůli tomu že to máš dostat, ale že jsi těhotná. Mě na začátku těhotenství strašně bolelo v zádech, i břicho a vše OK 😊