Těhotenský test Clearblue. Může ukázat dřív těhu, než to zjistí doktor?

nifibc
18. bře 2022

Ahoj potřebuju radu dnes ráno jsem jsi dělala těhotenský test a ukázal pozitivní ale pořád my nejde do hlavy to že včera jsem byla u Doktora a řekl že nejsem těhotná může těhotenský test ukazovat dřív než aby do doktor zjistíl

terezsk
18. bře 2022

Urcite takhle na zacatku nejde na utz nic videt max vysoka sliznice ale ta je i pred ms. Na ultrazvuku je neco malo videt az tak cca 5-6tt 👍🏼 Drzim palce ☘️

nifibc
autor
18. bře 2022

@terezsk jo díky... nemůže to být Fejk?

eloana
18. bře 2022

@nifibc urcite.... me test ukazal tyden pred ms,ze jsme tehotna v den ocekavane ms jsem zacla krvacet a sla na gyndu a videl jen zvetsenou sliznici a tehotna jsem byla a udrzelo se....takze fakt az 5-6 tyden drive tam obvykle nic nevykoukaji

titina12
18. bře 2022

@nifibc mě si pozvali k doktoroj až 3 týdny po pozitivním testu. 🙂 sama sestra říkala ze by nic nebylo vidět ze je to zbytečné.

l01991
18. bře 2022

Je moc brzo,teď dr fakt muže vidět max zvyšenou sliznici... clearblue je dost spolehlivy,prvni mi ukazal cca 4-5 dni před ms a jsem 14tt...

vh1610
18. bře 2022

@nifibc on vam ten lekar primo rekl, ze nejste tehotna, kdyz vedel, ze mate pozitivni tt a jste velmi brzo na tom ultrazvuku? Za tehlech okolnosti by mi to prislo od nej hodne neprofesionalni... Je jasne, ze to jeste nevidi. Ja byla prvne 5+4 tt a byla videt dutinka jen. Navic extra zalezi na kvalite ultrazvuku...

nifibc
autor
18. bře 2022

@vh1610 včera jsem byla u Doktora a řekl že nejsem těhotná dneska ráno jsem si dělala test a byl pozitivní..
Snad to bude na 100% že jsem těhotná

vh1610
18. bře 2022

@nifibc no ale sla jste tam kvuli podezreni, ze jste? No kazdopadne snad se to vyvrbi a hlavne vydrzi. Ted dle testu proste jste. ClearBlue jsou spolehlive... Drzim palce.

felis
18. bře 2022

@nifibc u dcery mi test ukázal těhotenství. V 5tt nebylo nic moc vidět, HCG jsem měla jen 19 jednotek a těm je teď 14 let a má to těžkou pubertu 🤣 takže buď úplně v klidu a vydrž. Hlavně no stress. Ta Tvoje druhá čárka je relativně slabá, asi jako tehdy ta moje a tak doktor nemusel nic videt.
Těhotenství je o čekání... nejdřív čekáš na dvě čárky, pak na první ultrazvuk, pak na odezvy srdíčka, pak až Ti přestane bejt blbě, pak na to, až Ti poroste břicho, ... 🤣🤣🤣

nifibc
autor
19. bře 2022

Holky já jsem už normálně blbec...jak jsem vám včera psala o tom Clearblue tak byl pozitivní dneska jsem jsi jen tak udělala papírový a ten byl negativní má stím někdo skutečnost? Teď nevím čemu mám věřit

vh1610
19. bře 2022

@nifibc neda se delat nic jineho nez tak nejdriv za dva dny udelat treba rano a odpol GS mammatest (teda muj nazor, ze je to takova jistota) a uvidis. Jestli uz budes mit k tomu dni zpozdeni vic dnu, tak by mel byt pozitivni.

felis
19. bře 2022

@nifibc počkej 2-3 dny a udělej test znova. Ty máš teď mít MS? Kolikátý den cyklu jsi? A kdy proběhla ovulace?

nifibc
autor
19. bře 2022

Měla jsem dostat menstruace 18.3. a pořád jsem to nedostala

felis
19. bře 2022

@nifibc to bylo včera... Počkej 2-3 dny a udělej test znova😉 když budou //, tak to vypadá nadějně. Když se mi v minulosti stalo, co Tobě, tj. jeden slabě pozitivní a pak negativní po termínu MS, tak jsem to pak do dvou dnů dostala.

isabella32
19. bře 2022

@nifibc Jsem na tom stejně, měla jsem to dostat včera a nic, tak držím ti palce aby jsi to nedostala ❤

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru