Těhotenský test clearblue, lze použít před MS?

monbonaa
17. črc 2023

Ahoj,
zítra mám 6 dní do MS a budu 8dpo. Doma mám clearblue ultra časný, který slibuje, že je možné použít už 6 dní před MS 🙏 Tak by mě zajímalo, zda někdo opravdu testoval tak brzo a jestli výsledek byl pravdivý 🙂 Nebo kdy jste testovali? 😊

lichozroutsudy
17. črc 2023

Ten test rika, ze ho muzes pouzit 6 dni pred MS, ale uz nerika, ze pouze v pripade, kdyz mas lutealni fazi 16 dnu. Protoze testy zachyti hCG od 10. dne po oplodneni (ovulaci), kdy hladina hormonu vystoupa na detekovatelnou hranici. Ale hlavne, testovat se ma az po vynechane menstruaci, a to proto, ze se pred ms zveda hladina i jinych hormonu, ktere mohou ovlivnot vysledek.

daisy95
17. črc 2023

6 dni pred je moc brzo.. me ukazal az 4 dny ten klasicky s carkama a digitalni taky tak 🙂

lencaa11
17. črc 2023

@monbonaa udělala bych 4 dny před Ms a nebo v den Ms to už je jistý

chybadel
17. črc 2023

@monbonaa mě ukázal 2X 3 dny před MS

monbonaa
autor
17. črc 2023

@lichozroutsudy to zní srozumitelně děkuji za odpověď 🙂

monbonaa
autor
17. črc 2023

Dobrá já tedy počkám jak budu mít třeba 2-3 dny před MS a uvidím ☘️🙏

veronikav31
18. črc 2023

@monbonaa já testovala v den MS, ukázalo se - (na ostatních testech byl jen duch,tak jsem chtěla vědět), tomu jejich mínusu je teď 5,5r 😀

monbonaa
autor
19. črc 2023

Holky tak jsem to zkusila Teda 5 dní před MS, byla jsem zvědavá a nevím jestli to vyfocené půjde dobře vidět ale vidím tam pidi dušika 👀🙏

lencaa11
19. črc 2023

@monbonaa myslim že je to škoda vyhozeného testu nic tam není nechala bych to na den Ms a pár dní po Ms chápu že by si člověk přál // ale 5 dní je moc brzo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru