Těhotenský test a slabé krvácení

marikaf87
28. srp 2022

Ahoj, je mi smutno a potřebuji to někam napsat.. Je mi 35 let mám za sebou dvě zamkle těhotenství jedno ivf taky neúspěšné.. A teď mám krásně pozitivní testy, které síly čárky jsou krásné digitální ukazoval 1-2 teď pět dní po 2-3 zítra je asi den kdy mám dostat menstruaci.. Bolí mě břicho taková divná křeč celý den nebo tlak jako při menstruaci. Když zavedu tampon je lehce naruzovely,nebo špinění říkám si, že mám asi smůlu a že se to připravuje asi na zítra na menstruaci 😔

lidija1234
28. srp 2022

@marikaf87 ahoj,já jsem spinila až do 12tt takže bych to neviděla hnedka cerne ale asi bych si teda nedávala tampon 🤷

amazonkajanik
28. srp 2022

@marikaf87 rozhodně nezavádět tampon a růžové špinění nemusí nic znamenat 😉 držím palce ❤️

martulka88
28. srp 2022

@marikaf87 První těhu dopadlo špatně, kdy jsem porodila mrtvého syna. Když jsem po 4 měs. otěhotněla znovu, tak jsem začala špinit, ikdyž asi až okolo 10tt. Večer ve sprše jsem na to přišla a strašně stresovala a plakala. Ale ničím jsem si nepomohla - prostě těhotenství je buď a nebo. A kor první 3měs. No a teď tu je vedle mne půlroční syn a špinila jsem až do 20tt a neobešla jsem se bez medikace.
Nezaváděj tampon, nechej tomu volný průběh a uvidíš. Pokud bude jen lehké špinění, tak to má spousta žen a donosí zdravé mimi. Nejvíce ti ublíží stres. Jinak očividně jsi na počátku a ještě jsi neprošla první MS, takže je to hodně velká loterie.

lencaa11
28. srp 2022

@marikaf87 tampon bych nedávala a spineni je v rámci začátku normální kdyby to začlo více krvacet tak to už není ok držím palce ☘️☘️

bertik20
28. srp 2022

Já u syna v den očekávané Ms začala špinit a do večera ustalo a už nic. Pokud se nerozjede plnohodnotná Ms, tak to může být v pořádku 😉

mionella
30. srp 2022

Četla jsem ze některé ženy mají normálně menstruaci ještě 3 měsíce a bylo vše v pořádku...držím pěsti 🍀

ferda90
30. srp 2022

@marikaf87 ahoj, hlavně klid, já taky na začátku těhotenství trochu krvácela. Šla jsem k dr a ta mě vysetrila a vše bylo v pořádku. Prý mohlo jít o prasklou cevku nebo celkově prý můžu mít slabé cevky s jedna praskla. Dala mi jedny prášky na udržení těhotenství a druhé na posílení cév. Dneska nám doma běhá chlapeček rok a půl starý ❤️Takže neboj, nemusí to znamenat nic špatného. Držím palce ✊🍀

marikaf87
autor
30. srp 2022

@ferda90 no já jsem včera mluvila s gynekolog a říkal že je to buď a nebo, samozřejmě už nekrvacim test pozitivní druhý den zpoždění od menstruace. Příští týden jdu na první ultrazvuk říkal že teď mi nic nedá na udržení až později. A že pokud by to nevyšlo a bylo další ZT že by mě poslal do unica kliniky v Praze na ivf, ale já už tam byla a ivf nevyšlo.. A další peníze na to ani nemám.

amazonkajanik
30. srp 2022

@mionella co tři měsíce... teta krvácela do porodu a pak přišla k doktorovi, že má hrozné bolesti (byla tou dobou dost obézní, než onemocněla)a on jí sdělil, že rodí. Matka dvou dětí,a nepoznala to, že je těhotná...🙈

amazonkajanik
30. srp 2022

@marikaf87 to je mi líto. My měli jít na genetiku, po x biochemek a jednom zamlklém těhotenství. Když už jsme jeli, tak nenašli, oni se přestěhovali. Jiná má doktorka nasadila duphaston a po 2 měsících užívání jsem přirozeně otěhotněla. Byť rizikové, vzhledem k předchozímu těhotenství a rodinné anamnéze. Takže vám držím palce, ať je vše v pořádku a vy se dočkáte svého malého uzlíčku štěstí!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru