Ahoj ženy dnes jsem si udělala test ráno mamatest ten negativní ale před chvilkou jsem udělala intime viz foto myslíte zeje to duch nebo jen ryska čárka naskocila hned mám 4 dny do ms.vim netestovat před ms ale je mi fakt divne od minulého týdne jsem peibrala 4 kila oči nevím kdy byla cykly mám někdy 31dni
Já teda nevidím nic
Vidím, doufám, že bude sílit ✊ještě máš čas, já bych testovala až tak dva dny po vynechání MS 🍀💞
@paumerka Nic nevidím 😉
Já vidím. Rossmann je 25tkový, ne?
Zkusila bych za 2 dny, ale ideál opravdu počkat do ms plus minus den
Rosmann je 10dekuji zkusím a když na něm nebude nic tak je to jasné přijde mrcha.
Já jsem za Mamatest a nebo z Benu, těm věřím a neukázaly nic falešně, zkusila bych je za pár dní 😊 to už se ukáže
Divnost... Hmm to jo, zvlášť ty čtyři kila za týden 😂😂😂
@paumerka Porad dokola... 🤦🤦
No to máš co říkat furt si stěžovat jaký máš život a zdraví v prdeli bože bože takový lidi miluji.tak laskavě drz hubu když to není k tématu.dekuji.
No možná něco málo. Ale ty 4 kg určitě nejsou příznak těhotenství 😁
@agneska7 to snad ani nejde tolik přibrat za týden ne? 😁
@martaskaaa tady na mk je možné všechno 😆😆😆😆😆😁
Vidím, ať sílí 🙂 určitě dej pak vědět, jsem strašně zvědavá. Přeji hodně štěstí ☺️
@lilianapul30 děkuji moc doufam že ano konečně normální člověk.dekuji fakt.dam vědět odpoledne udělám test mám mamatest a benu růžový.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@paumerka vidim ducha, ať sili 👍