Těhotenský krevní test na doma, zkoušely jste? 🙂

garage_style
21. čer 2016

Ahoj zkoušely jste někdo těhotenský krevní test... myslím ten na doma? 🙂 Dokáže prej rozpoznat těhotenství o několik dní dříve.

ivatko0406
21. čer 2016

Neznam, ale take me zajima...

misula29
21. čer 2016

i ten krevní test těhu detekuje od 10 jednotek takže stejně jako klasika papírkovej 🙂 Není to jako testy v labině 🙂 Podle mě vyhozený peníze

zuzanaxx
21. čer 2016

@misula29 a je taky jen na jedno použití?

garage_style
autor
21. čer 2016

jojo ty stránky jsem už projížděla, ale zajímá mě zda to už někdo reálně vyzkoušel a měl ho ten 8. den pozitivní 🙂

misula29
21. čer 2016

@garage_style já si myslím, že je to strašně individuální.Každé ženské se vylučuje hcg v jiné míře a podle mě je to stejný jak u testů ,někderá má už ducha 9-10 dpo a některá až po meškání . Kdyby to bylo aspoň na víc použití 😀 to už si zajedu na krev k doktorovi a vyjde to cenově na stejno a přesněji 🙂

garage_style
autor
21. čer 2016

přesně kdyby to bylo aspoň na víc použití 😀 no tak já ještě počkám... ale je to těžký 😀

tortojs
21. čer 2016

Já jsem jo měla. Určitě těhu ukáže dřív a spolehlivěji. Protože chvilku trvá než se Hcg dostane z krve do moči. Ale cenacena není malá a osobně příště přednost klasickýmu testu v laboratoři, nebo počkám na moč.

jluciy
22. čer 2016

Já ho měla a ukázal cca 9-10DPO 😉

olivie14
22. čer 2016

Tak to je pro mě novinka, zkusím ho příští měsíc.

denisa3101
12. led 2017

Máte některá fotku toho testu mohly by jste přiložit jelikož na netu jsou asi jen 2 a vždy úplně slabucke čárky ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru