Těhotenské testy negativní, zpožděná MS cca 5 dní

tereza1234566
3. říj 2016

Ahoj holly, potrebuju radu!! 29.8. 2016 jsem vysadila HA hned druhy den 30.8. Jsem dostala MS a mela ji do 4.9. 2016 od te doby jsme meli s partnerem nechraneny styk. Tehotenske testy mam negativni,a mam zpozdeni cca 5 dni..co myslite? Muzu v tom byt nebo ne ?Ja se jen bojim,ze nemam ovulaci a nebo ze neprijde MS :( co ted ? Dekuji za rady

bajuliss
3. říj 2016

Ahoj 🙂 hodne holek po vysazeni HA ma problemy, nepravidwlny cyklus atd, vim ze hodne holkam se MS kolikrat ani nedostavi a pak chodi na vyvolavacky... Zkusi!a bych jeste pockat, pozdeji udelat dalsi test... A pokud by byl megativni a neprisla by ani MS, tak bych se poradila na gynde co a jak 🙂

astyna
4. říj 2016

jsi krátce po vysazení HA, takže ani nevíš, zda máš zpoždění nebo ne. Ono byla blbost hned chtít počít, když ani nevíš, jaký máš cyklus - při HA ho máš jen "jako". Můžeš jen čekat...případně jít na vyvolávačku.

kacca11
4. říj 2016

Nevis, jak dlouhy budes mit cyklus prirozene. Takze ja bych pockala, klidne 14 dni.

carmilla
4. říj 2016

S vyvolavackou bych zbytecne nechvatala...jak pisi holky, ty vlastne jeste ani nevis, jestli zpozdeni v pravem smyslu mas...Mne prvni tri MS po vysazeni dosly presne, ale ted uz se mi to zacina prodluzovat nad 30 dni....ted zrovna taky cekam, kdy to dojde...Pry ze pokud je cyklus do. 40 dni, je to jeste v norme, cyklus nad 40 dni by uz mohl znamenat problem....takze ja bych urcite pockala aspon tech 40 dni, pak bych teprve mazala na gyndu...

makronka222
4. říj 2016

Po vysazeni HA jsem mela cyklus 24-38dni vedela jsem prd kdy to prijde, je brzo na zavery

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru