Těhotenské příznaky nebo účinky kyseliny listové?

veronikapigi
20. led 2015

Ahoj holky, chtela bych se zeptat zda nemate nektera stejny problem. Snazime se 9mesicu a porad se nam nedari, pila jsem caj na otehotneni a nic, ted prvni mesic beru dvakrat denne kys.listovou dnes je utery v patek tedy za 3 dny mam dostat MS, v sobotu mi zacal bolet podbrisek a od te doby po kazdem styku trochu krvacim a pres den spinim ale jen chvilkama, boli v krizi a mam zvetsena prsa, ktera jsou citliva. Myslite, ze by ta kys.listova pomohla a zadarilo se nebo to je jejima ucinkama? Test jaksi nemam jinak bych si ho udelala a do mesta ted nepojedu.

anina32
20. led 2015

@veronikapigi Beru listovku a mám za to že je dobrá pro to aby mimi mělo dostatečné množství už od úplného začátku a správně se vyvíjelo už od začátku, kdy žena ještě neví že je těhotná. Nemyslím že listovka pomáhá přímo otěhotnění nebo že by na tebe mohla mít takovéhle účinky. Jistotu ti dá jedině test nebo lékař 😉

tarra27
20. led 2015

@veronikapigi pokud Ti chyběla, pomoci Ti může. Já si myslím, že vitamíny před i v těhotenství můžou pomoci, vůbec pokud je zima...zimní měsíce...

a napadlo tě třeba brát nějaký komplex vitamínu, třeba jako je femibion??

veronikapigi
autor
20. led 2015

@tarra27 to ano a to prave nezjistim no jestli chybela kdo vi.. Nene ten femibion jeste ne zatim ted beru jen tu listovku nechci se ladovat hodne praskama vis, ale kdyby to i s tou listovkou nepomohlo zkusim neco jineho doufam, ze pomuze

tarra27
20. led 2015

@veronikapigi kamarádka má tři deti...vždy brala vitamíny...když 2x otehotnela a viamíny nebrala, skončilo to velmi brzy SP

veronikapigi
autor
20. led 2015

@tarra27 je lepsi je brat radeji vid pro jistotu koukam

tarra27
20. led 2015

@veronikapigi myslím si, že tím nic nepokazíš 😉 a vubec ted když je zima....v lete máš přece jen více zeleniny i ovoce...a navíc nekdo tu listvku nedokáže spracovat.....

d_dee
20. led 2015

Je třeba to těhotenství nechtít moc NASILU víš... Je lepší tomu nechat volný průběh. Já se snažila s přítelem rok a zadařilo se zrovna když jsem to nejméně čekala🙂 Ale znám případy, kdy se snaží o hooooodně dýl než rok a nic a proto je třeba nevěšet hlavu, někdo to má horší než ty. A s tou kyselinou listovou je to dobré brát v kombinaci s nějakými tabletami, teď nevím jak se jmenují, ale doporučovala mi to gynekoložka. Ale já to nebrala vůbec a otěhotněla jsem. Takže člověk nikdy neví. Hlavně se nestresuj, jez pravidelně a nech to tak jak to je... Ono se to časem dostaví samo. Akorát bys měla zajít ke gynekologovi s tím krvácením. To mi přijde trochu nenormální když to máš při styku. Tak ať se daří 🙂

veronikapigi
autor
20. led 2015

@d_dee jojo nasili to urcite nechce... Nepospicham na to nechavam tomu volny prubeh ale po tech mesicich mi to uz dela obavy, ze se porad nedari..doktor rikal, ze to mam vse dole v poradku a jsem mlada, takze by se to zadarit melo a ono furt nic.. Tak jsem zacala pit cajik a nic ted beru tu listovku, tak doufam, ze ta pomuze...taky mi to prijde nenormalni s tim krvacenim dela mi to starosti tak uvidim jestli se dostavi MS ted v patek a dyttak udelam testik

d_dee
20. led 2015

@veronikapigi no i tak kdybys byla těhu, tak to krvácení je špatně. Tak co nejdřív hlavně k doktorovi!. A kolik vážíš? Třeba hodně hubený holky s tím mají větší problém. Tak to bylo u mě jsem celkově taková ROVNÁ a neforemní :D A taky celkem mladá. Otěhotněla jsem ve 20. Tak neboj, to přijde. Hlavně dělej se sebou pořádek 🙂 at je vše jak má být

veronikapigi
autor
20. led 2015

@d_dee to ne no to mas pravdu... No ja prave ted stloustla vazim 61 od te doby co bydlim s pritelem to je 9mesicu jim lip a trochu nakynula ale jsem vysoka takze se da rict ze jsem porad hubena ale brisko a boky mam 😀 predtim jsem mela tak 57 plus minus..

slavikle
21. led 2015

@veronikapigi ahoj, měla něco podobného bolest v podbřišku, nateklá a velmi bolavá prsa. Motala se mi hlava bylo mi na zvracení.Test jsem si nedělala bylo to velmi brzy. Ale zavolá jsem na gyndu. Sestřička mě objednala na druhý den, že se jí to nezdá. Že to vypadá na cystu. A měla pravdu. Paní doktorka objevila už prasklou cystu. Tak Ti přeji ať to vyjde.

veronikapigi
autor
21. led 2015

Dekuji, nu uvidim jestli dostanu MS nebo ne mam to mit uz za dva dny a pak uvidim

aklin
21. led 2015

brala jsem listovku, pila kontryhel a jiné bylinkové směsi na otěhotnění, bylinné preparáty a nepomáhalo to 2,5 roků. Byla jsem nemocná, měla jsem jiné starosti a poté co jsem se uzdravila jsem zjistila, že jsem těhotná. Lepší je nechat tomu volný průběh, miminko si najde vždycky tu cestičku i vhodnou dobu. 🙂

veronikapigi
autor
22. led 2015

Tak jsem dnes rano dostala MS boli me silene podbrisek a v krizi.Test jsem si udelala i tak a byl negativni ☹
Mam mit ale termin zitra myslite,ze je dnes jeste brzy na to,aby to ukazalo spravny vysledek? Nechapu tedy proc mi je,tak jak mi je.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru