Těhotenské příznaky? Je to možné?

3. bře 2023

Zdravím ženy, před pár dny jsem zjistila, že asi budu těhotná. Zjistila jsem to ještě před ms. Bylo mi divně, u všeho funím a jsem hned unavená. Tak jsem si udělala test. Čtyři dny před očekávanou MS a na testu krásná čárka. Poslední ale dva dny mě hodně často zlé. Vpodstatě několikrát za den jdu na velkou. Bolí mě břicho, bublá 🤣🤣a já mám pocit, že se 🤮 i 💩! Pořád mám knedlík v krku! Dneska jsem musela odejít z krámu protože mi bylo na zvracení! K tomu mám už i průjem 😶😶. Tak si říkám... Myslíte, že to může být fakt už příznak těhotenství nebo mám ještě k tomu nějakou střevní chřipku?? Co myslíte? 🤣🤣 V jednu chvíli mi je ok za chvilku jsem úplně hotová. Říkám si, že je na to ještě brzo! Že u prvního dítka mi bývalo blbě až později... Tak nevim 🤣

gbp
4. bře 2023

tak jestli ti vysel pozitivni test, tak uz mas v krvi hcg a to ti muze byt fakt vselijak 🤷🏼‍♀️

xcassiopea
4. bře 2023

U mého druhého těhotenství s dvojčaty mi bylo zle také dřív než jsem to "nedostala". Zjistila jsem to v masně, kde jsem tak tak vyběhla ven jak se mi udělalo zle. Průjem si nevybavuju, ale kopalo mě to několikrát za den, celková nevolnost, malátnost a divný pocity v břiše. Smála jsem se, že tomu říkají ranní nevolnost když je to takhle 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru