Ahoj snazilky, od zacatku roku 2014 jsem vysadila antinu a snazime se o miminko. Do pulky prazdnin jsem mela menstruaci hodne nepravidelnou, od srpna se mi cyklus celkem upravil. V sobotu jsem mela v noci velke bolesti v brichu a bylo mi na zvraceni. Od te doby jsem nektere dny strasne unavena a vecer nemuzu obcas usnout, boli me bricho (ale jinak nez pred menstruaci), meni se mi casto nalada, citim vune, ktere jini neciti, moc nemam chut k jidlu, nic mi nechutna, vcera jsem se rozbrecela u reklamy v televizi, zari mi oci. Vcera 15.10 jsem mela dostat menstruaci, ale ta stale nikde, dnesni ranni TT negativni, a ani naznak, ze by mela menstruace prijit. V utery 21.11 bych mela jit trhat osmicku, ale co kdyz jsem v tom a nevim to?? Na gyndy jdu az,za 14 dnu. Muzu byt v tom??
Tak do úterý 21.11. se dovíte jestli těhotná jste nebo ne. Ale jinak je to přesně jak píše @sasanka033. Pokud je sex, těhotná být můžete, ale taky nemusíte. Někd se příznaky vyvolají samy od sebe. Už jsem se i dočetla, že ovulační test je citlivější a pokud Vám ten vyjde pozitivně, je velká pravděpodobnost, že jste, jen to TT ještě nezaznamenal
@sarka91 Trhání zubu v ranným stadiu těhotenství vůbec nevadí - anestezie se k plodu vůbec nedostane. Jistotu, jestli jsi v jiným stavu, ti dá odběr krve. Teď je odpověď buď jsi nebo nejsi, nidko ti neřekne víc na základě pár psaných vět. Jinak příznaky můžeš mít a nebýt těhotná, sugesce je potvora...
ahoj jsem na tom tak nějak podobně... příznaky jsem měla po ovulaci hrozný. Bolesti jak břicha tak prsou, pnutí, sem tam pocit na zvracení... pak sem si zakázala na to myslet a ejhle všechno je pryč! tedy teplota a návaly horka zůstávají! ale jsem nechcípaná tak to hodně přisuzuji tomu - rýmě! Ono vsugerovat jde opravdu vše, i příznaky těhotenství! Já teď čekám na MS,která dnes měla přijít a zatím nic! nejspolehlivější příznak je nedostat to 😀 a pak pozitivní test....
tak jděte k doktorce hned ráno, buďte tam než otevře ordinace, vysvětlete problém, ona vám určitě krev nechá vzít a já bych nechala raději trhání zubu přesunout. Ale já mám z trhání fóbii, takže bych si klidně přivodila podvědome i chčipku, abych tam nemusela 😀 😀
@sarka91 Ani léky na bolest na začátku nevadí - tady je to dobře popsaný, můžeš si to načíst do budoucna: http://www.drmax.cz/data/upload/file/Brozura_TE...
Určitě můžeš být v tom...zkus si udělat další test za dva dny a zkus jinou značku. Někdy se může stát, že máš ovulaci ke konci cyklu a tudíž to všechno déle trvá, ale přitom už ty sama můžeš cítit, že se povedlo. Já sama jsem u obou těhotenství věděla, že jsem a přitom to ještě bylo brzy na čárku v testu🙂. A u toho trhání - nevím přesně, ale mám pocit, že to těhotenství nebrání - injekci proti bolesti ti mohou dát určitě (sama jsem byla na vrtání a injekci jsem dostala) a pak se jen někdy dávají antibiotika, ale opět - záleží na tom jaká a pokud nahlásíš, že jsi těhu, tak tomu přizpůsobí případnou léčbu. Takže jediný problém by byl s případným rentgenem.
@sarka91 stále čekám.... a stále nic... 😒
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
pokud mas sex, vzdycky muzes byt tehotna. vic ti tady nikdo nerekne, nejsme vestkyne 😀 no a taky to muze bejt cysta.