Ahoj holky, jsem tady poprvé tak se omlouvám, jestli to tu řešíte stale dokola..... 🙂
Mam 24denní cyklus, ted bych měla byt 9dpo. Už dva dny mám nafouklé břicho, teda spíš podbřišek a několikrát za den mě hrozně tlačí, občas píchne. O prcka se snažíme rok. Možná se pozoruju...nevim. jinak žádné špinění, žádná bolavá prsa nic. Na PSM netrpim. Bolest bricha prichazi az s MS a břicho na MS se mi nafoukne max den před příchodem.... mohlo by to tentokrát být těhotenství?
Díky za názory
9dni po ovulaci je brzy, musis vydrzet🙂 mam take kratsi cykly, no tedy jak kdy, kdy myvas ovulaci pri 24d cyklu? Jinak na priznaky moc nekoukej, byvaji ruzny v kazdym cyklu, taky jsem plasila ze ted me boli bricho o den dyl jeee ted chodim moc curat a nic🙂 lepsi na to nemyslet. neco si clovek vsugeruje, neco presne uz nevi jak to bylo jiny cyklus. Vydrz a uvidis ale rozhodne nadeje proste je. Vzdy 🙂
Ovulaci mám 11DC. Já právě tohle nemívám.... Ja s tím, že by se to zdařilo moc po vlastně více než roce snažení, moc nepočítám. Teď zkouším i nové vitamíny.... 🙂
mě břicho bolelo jako PMS, ale PMS taky nemívám. Taky jsem měla bolavá prsa, bolel mě každý schod, který jsem sešla. Ale radím se moc nepozorovat, já jsem měla "tutové" příznaky snad každý měsíc 😀 spíš to neřeš a řeš to až když se opozdí MS 🙂
Ahoj ženy🙂 také prosím o radu - mám spozdení MS, tt pozitivni k doktorovi jdu az pristi tyden - ale vubec na sobe nepozoruji zadne zmeny( poslední MS 5.2) nic.. je mi dobre. Akorat nekdy poboliva podbrisek jako kdybch to mela dostat :(
Holky asi se pozoruju, což máte pravdu, ale asi v tom smyslu, že vlastně nevim co mám čekat a co mě čeká....
Máte někdo zkusenosti s Fertility Blendy?
Fertility blend... pardon, překlep 🙂😂
@miba10 ahoj jak pak jsi dopadla ? Koukám že už čekáš miminko tak moc gratuluji ... Kdy jsi objevila // na testíku od prvních příznaku co jsi psala ?
@denisa3101 ahoj, bylo to 10dpo aže 21dc. Příznaky jsem vlastně nemela žádný, kromě tlaku v podbřišku a lehčích křečí jaka na ms. To začalo v pondělí tyden pred ms a to nikdy nemivam) a testovala jsem ve čtvrtek. S pozitivním výsledkem jsem nepočítala a taky bylna az dost dlouho po limitu. Pak to se mnou malem seklo 😂 dál jsem čekala jestli dorazí ms a nedorazila 🙏
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla příznaky až po nějaké době kdy nedorazila MS. A to bolest prsou a citlivější nos. Vždycky jsem to poznala až když mi začala "smrdět" lednička. Až pak jsem si udělala test a pokaždé mi to potvrdil. Nafouklé břicho ani nic podobného jsem neměla ani u jednoho těhotenství. Těžko říct z čeho to máš ty, ale určitě bych počkala na MS a když nedorazí tak test 🙂 píšeš že se snažíte rok, chápu že jsi nedočkavá, ale bude lepší vydržet. Držím palce ať ti to vyjde 🙂