Tak ted z toho nevim nic prouzek je sice viditelny ale malo... Tak nevjm jestli se nam radovat ci nedo ne... pls poradte ...
Mas tam krásnou čárku 🙂 je to stopro pozitivní 😉 tohle žádný duch urcite neni. Gratuluju
👍
Zlato, to si pis, ze jsi 🙂 hezkeho Valentyna 🙂
Malo viditelny? Prdlajs. Krasna carka zretelne viditelna i na mobilu ;) Gratuluju
Tak to sem moc rada😉😉😉 dekuju
..☺☺☺
Dobré ráno 😊
Prosím holky potřebuji radu. Mám zpoždění 5 dní. Kdy je ta doba si udělat test...? Nechci si dělat plané naděje, a tak se ptám Vás zkušených.
Strašně mě bolí celé prsa, dokonce když si obleču podprsenku, mám pocit jako bych tam pro ně snad neměla místo. Když si ji sundám , jeto ještě větší nesnesitelná bolest. Chuť na jídlo, tak v rámci možností, ale spíš poslední dobou sahám po slaných věcech.
Moc děkuji za odpovědi , příjemný pekny den.
čárka bude sílit každé 2-3 dny. Hlavní je aby sílila, což vypadá, že se tak děje. Úplně plná bude až cca za týden nebo týden a půl, takže se nestresuj 🙂
@leniiid kdyz se podivas i do navodu na test tak nikde nic o sile carky neni 🙂 nevysiluj 🙂 pozitivni je, tak at to vse dobre dopadne. To dopredu nikdo nevi a nevyvesti ;)
@leniiid a bat se budes od vysetreni do vysetreni, i po narozeni, uz cely zivot🤰 🙂
Jasně 🙂 doktorka už ti to potvrdí 🙂
@leniiid podle carky se mimodel.neda poznat. Nemaluj hned certa na zed.
Tak holky , nedalo mi to a udělala jsem si test. A nic. Ale zkusím ještě hned první raní 😐 tak uvidíme. Ale prsa mě bolí ( bradavky ) a začíná mě "bolet " ani ne ale nějak víc cítím vaječníky, při určitých pohybech. Tak buď přijde MS nebo to ta dlouhodobá nemoc ( angína a chřipka hned po sobě) a pak už vážně nevím 😃 kdo se v tom má vyznat. 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jsi těhotná. Gratuluju!