Ahoj holky...davam fotku dvou testu, myslite ze se muzu radovat?
MS mela byt 7.ale je zpozdeni.
Prvni test je z 9.8. (je tam slaboulinka carka, ale fotak ji bohuzel nevidi) a druhy z dneška 11.8.
já ji taky vidím 🙂
já mám dnešní test jako ty ten nahoře a to jsem den po očekávané ms
ahojky,myslím,že se můžeš radovat,ale zatím jen s manžílkem/přítelem 😉 . mě taky test takhle vyběhl,ale nedopadlo to a za týden bylo po těhotenství, tak jsem byla moc ráda, že jsme to nikde neroztrubovali a nikdo po mě neházel soucitné pohledy 😅 🙂
Taky si myslim ze je pozitivni🙂 gratulujii
Vidim to. Je to pozitivni 😉
@sim007 řekla bych že je pozitivní, gratuluji at sílí 😉
@pipinka chtělo by to zaostřit výrazného ducha tam moc nevidím,protože je to rozmazané , ale možná nějáký nádech tam bude
Ja mela slabouckou uz 26 DCAle u toho druheho je uz vazne pekne videt,gratuluji 🙂
Dnes som si urobila test, mám 28 DC a bolí ma od ovulácie v podbrušku a to je už pekných 10 dní, včera ma už začali pobolievať aj prsia, no zrejme to môže byť z očakávanej MS. Fotku som upravila,čo poviete?
jsem zpět od gynekologa. nic na utz neviděl, bud se to ukáže z krve, nebo jsem potratila. Poseldní ms byla 10.7 , je opravdu ještě brzy aby bylo něco vidět nebo je to konec?
@pipinka pokud mas 15 dni od ovulace, tak uz by tt mel byt zretelne positivni. Spolu se spinenim by to spis vypovidalo o biochemickem tehotenstvi. Uvidis, zda se MS rozjede a co rekne krev. Nevim tedy, proc mas cekat do stredy, testy trvaji tak dve hodiny...tohle napinani lidi mi prijde zcestne.
@damae no nevim, jestli nadeje, ale ted je to tak, ze proste to muze byt naprosto cokoliv..prosperujici tehotenstvi a z nejakeho duvodu se blbe filtruje hcg do krve (a to by pak mel vyresit krevni test na hcg), nebo byla opozdena ovulace, nebo to bylo biochemicke, nebo to muze byt i cysta v deloze...to ted nevi ani doktor, ani nikdo...
@pipinka oni Dr nechtějí tak brzy říkat jestli sji nebo nejsi těhu, vidět to ještě nemusí.... a pak se stejně ještě čeká na srdíčko a to jsou třeba další dva týdny, my bychom chtěly všechno hned na 100% ale to tak nejde, špinit můžeš, může se stát cokoli teď je důležité čekata doufat, že to bude v pořádku... to ti nikdo nezaručí nikdy ani do porodu, že? a i tak se člověk přece nemůže stresovat, pokud to bud vše ok, tak to tak bude.... a pokud by to tak nemělo být, tak ať to raději není....
takže prostě vydrž do středy, co ti řekne z krevních testů a uvidíš....
Tak dneska jsem byla u doktora a "váček" má zatím jen 3mm a doktor říkal, že pokud nebude mít aspoň 5mm tak mi nemůže nic potvrdit....mám v pondělí přijít znovu.... no mě asi do té doby odvezou.... to jsou nervy....
Ale dnes jsem si dělala další test a je už hodně silný (silnější než ty co jsem sem dávala).
Tak snad to bude všechno ok.
@sim007 Tak pokud test sílí tak je to nadějné , tak at je vše v pohodě 😉
@pipinka Tak jak dopadla krev?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na tom druhém testu už je čárka vidět pěkně, gratuluju 🙂