Zdravím všechny, 28.9. jsem měla poslední ms (mám cykly 32-36 dní). Od 14.10. jsem měla nepříjemnou střevní chřipku - průjem, vysoká horečka, zimnice, trvala cca týden (nejhorší jen první tři dny, pak už jen nechutenství) a zhubla jsem skoro 6 kg během té doby. Od 19.-22.10. jsem lehce špinila (myslela jsem, že se rozjíždí ms), v té době také proběhl sex s ejakulací mimo. Dnes jsem 39. den cyklu a ms nikde, ani náznak, pouze mě lehce bolí prsa. Chci jen vědět jestli zažil někdo podobnou situaci s tím, že mu cyklus posunula právě střevní chřipka nebo jiná nemoc. Test si samozřejmě udělám, ale chtěla jsem ještě počkat po víkendu jestli třeba přeci jen ms nepřijde. Děkuji všem za rady a prosím nechte si posměšné komentáře, děkuji. 🙂
@lencaa11 mám to v plánu zítra......ptám se i proto, že mě zítra čeká sonografie břicha, tak jestli to nemůže mít případný negativní vliv, kdyby náhodou to opravdu bylo těhotenství
Posunutí ms může být chřipkou i zhubnutím, ale šance na otěhotnění při nechráněném styku je vždy😉 jinak ultrazvuk břicha při případném těhotenství nebude mít negativní vliv 🙂
Já ještě jako mladá když jsem byla nemocná MS jsem nedostala třeba vůbec až další cyklus pak
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Může to bejt a taky nemusi tělo někdy reaguje na rychlé změny urcite udělat test a uvidíte ...