Strach z těhotenství. Pomůžete prosím?

anomalie
16. říj 2021

Dobrý den, měla jsem 7.10. svoje poprvé, přítel mě do toho nutil po dobu 7 měsíců, nakonec jsem kývla, bohužel. Celou dobu, když mě přemlouval, jsem měla strach z těhotenství. Jinak tomu není ani po pohlavním styku.
Vše bylo poměrně traumatizující, sex opravdu nebyl příjemný, byl dost bolestivý, ale mohlo to být tím, že mi nebylo úplně dobře z nervů, které jsem z toho měla. Nebylo to dlouhé maximálně 15minut. Po skončení jsem se šla vyčůrat a umýt.
Sex byl s dvojitou pevnější ochanou (kondomy extra save), při výpočtu plodných dnů jsem se zjistila, žeto bylo ve dny neplodné. Takže to by mělo být v pořádku.
Ale ani k dnešnímu datu 16.10. nemám menstruaci.
Tu se snažím vyvolávat, pomocí teplé vany a salvějového čaje, relaxem, jógou, ale i jiným pohybem. Ale stále nic. A to měla přijít cca 9. 10. ± zpoždění
(Mám stále problémy s nepravidelnou menstruací, ale mám ji každý měsíc, zpoždění max 7 dní)
Jsem mladá, 15 let, opravdu nechci být těhotná.
Můžete pomoct?

Velice Vám děkuji za odpovědi
Přeji hezký den

kkacca
16. říj 2021

Těhotná nebudeš, mas to z nervu, tak v klidu 🙂 každopádně se nenech nutit do věci, co sama nechceš, kromě stresu z toho nic nemas…

jjasmina
16. říj 2021

@anomalie tvůj přítel asi nestojí za nic, bohužel. Nedělej nikdy nic, co sama nechceš

gracinka7
16. říj 2021

Těhotná nebudeš, je to tím, že ses do toho nechala nutit. Když jsi ve stresu, je jasné, že to pak bolí.
Kluka, co tě nutí k sexu, když ty nechceš a jde mu jen o vlastní potěšení, bych poslala do háje.

ivya
16. říj 2021

Hlavně bych doporučila nepoužívat dva kondomy najednou 😉 Rády potom praskají.

babyannahell
19. říj 2021

@anomalie Já bych hlavně vyměnila přítele, nedávala dvojitou ochranu, takhle si nikdy neužijete sex, pokud vám vytvoří blok 🙈

kafr
19. říj 2021

Tak si pro klid dušičky udělej těhotenský test, ale zřejmě bude negativní.
Jinak souhlasím s ostatními. Při sexu se jeden druhému daruje a to úplně a se vším všudy a to bys měla udělat jen s někým, komu naprosto věříš, že si tě váží, miluje a nezraní tě (ani nemyslím fyzicky jako spíš psychicky). To, co jsi tady popsala je špatně. Je mi líto, že budeš mít na sex takovouto bolavou vzpomínku. Sex neni nějaká vztahova povinnost, i když se to tak dnes podává.
Držím palce, ať najdeš někoho, kdo ti snese modré z nebe (a v posteli tě dostane až do nebe 😉)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru