Holky, asi se mi budete smat...a asi mi hrabe. Vazne. Ale potrebuji mit naprostou jistotu, ze nejsem eventuelne tehotna.
Asi Vam to prijde vtipne a ja ze jsem nejaka kravka, ale to ted opominme. Prosim o trochu empatie a nazor na muj dotaz.
V utery pred tydnem jsem byla posedet s kamarady. V opilosti se na mne ve finale jeden z nic vrhnul a stravili jsme zbytek vecera libanim a objimanim. Chtel vic, ale pamatuji si, ze jsem ho odmitala....a v jistou chvili jsem nadrana jak zok radsi z onoho podniku odesla a cestu domu si normalne pamatuji.
Hned po probuzeni bych cely vecer odvykladala z pameti, tak je to normalne, a cim vic nabyva dne, tim vic dany vecer vytracim z pameti...a jelikoz jsem asi magor, zacalo me hlodat, jestli naaaaaaahodou neprobehlo vic.....proste jsem paranoidni nebo nevim. Ale:
- vim, jsem sex odmitala
- odchazela jsem ze stejneho podniku, do jakeho jsem prisla
- asi bych si styk alespon matne pamatovala??????? kdyz mam matne v pameti onen sedanek????????
- mela jsem menstruaci
- vyschizovala jsem se tak moc, ze jsem si ve tri odpoledne dala pilulku Postinoru. Dalsi jsem si mela vzit v noci, po 12ti hodinach, ale budik me neprobudil, takze jsem ji vzala mezi sedmou a pul osmou.
Ted jsem jak na trni. Typka se zeptat nemuzu, ad a je mi to trapne ad b na nej nemam kontakt....planuji si udelat tehotensky test, ale bojim se, ze i kdyz udelam tri postupne kazdy tyden jeden a i kdyz bude negativni pokazde, preci jen to neni stoprocentni.....pry je nejjistejsi takovyto test z krve po trech nedelich, chtela jsem se objednat, ale gynekolozka mi rekla, ze to nedela a odkazala me na klasicke testy.
Do toho jsem si jeste rozhazela Postinorem cyklus, takze si nemohu pripadny negativni vysledek testu potvrdit novym cyklem.
Muzu byt tehotna? Jak se nejlepe naprosto stoprocentne ubezpecim?
Hloupe poznamky si prosim nechte, ja vim, ze jsem sibla...konkretnim moc dekuji!
@lorelein Ahoj, podobnou schízu jsem si taky zažila, ale myslím, že sis opravdu jen vsugerovala, že k něčemu mohlo dojít, podle toho, jak popisuješ, že sis všechno pamatovala. Buďto běž jako samoplátce na krevní test, nebo si udělej cca za 14 dní test, za 2 dny další a za 2 dny další. Spolehlivé jsou testy Dr.Max, nebála bych se, že když by ti vyšly 3x negativní, tak že i tak jsi těhotná. Ten Postinor je svinstvo...☹ Držím pěsti!!
Dekuju za reakci, nicmene kam na ten krevni test? Obvodni me poslala na gyndu a ta mi rekla, ze to nedela, ze si mam udelat normalni test a kdyz bude pozitivni, tak mam prijit...anebo mam jit v osmem tydnu na ultrazvuk.
Jinak holky dekuju!
@lorelein To je divný. Musí ti udělat krevní test, to je to první, co na gyndě (nebo v příslušné nemocnici, kam tě pošlou s papírem z gyndy) udělají...nebo nevím, jestli je to doktor od doktora...Znova bych jí zavolala a zeptala bych se na ten test jako samoplátce a pokud řekne, že ne, tak leda ten klasický test z lékárny nebo Clear Blue. Pochybuju, že bys chtěla čekat tolik týdnů na ultrazvuk...
test by na žádost měla provést každá odběrová laboratoř - v nemocnici
Pokud jsi měla klasickou MS, žádné příznaky těhotenství a budeš mít negativní test i s 2- týdenním odstupem, tak se hod do v klidu, myslím to v dobrém 😃 testu se neboj, rekla bych že bude 100% negativni. Na krev bych ani nesla, když nebudeš mít //. Co já bych za to dala, aby byl pozitivní. Až už se tak nestresuj, až se ti ještě víc nerozhází cyklus.
Holky, opravdu dekuju!
No fakt me odmitla....nejakou odberovou laborator, ktera by to udelala, zkusim vygooglit.
Jen nechápu, proč chceš jít za každou cenu na tu krev, těhotenské testy s citlivostí 10 ml už odhalí i rané těhotenství a to hned po 5 min, na krev bude čekat min. den. Ano krev je sice jistější, ale pokud nebudeš mít ani ducha na testu, tak bych na ni ani nešla.
Ahoj, zdá se mi nepravděpodobné, že bych si byla těhotná, pokud sis vzala postinor, tak je hodně malá šance na těhu 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Řekla bych, že je to málo pravděpodobné. Ovšem jestli chceš mít jistotu, za týden bych si došla na krev jako samoplátce (cca 200 Kč) - to už by mělo být jasno