Ahoj všichni 🙂 mám skoro 8-mi leteho syna rok 2008...ve 2011 jsem v 10 tem týdnu bohužel potratila a od té doby jsem nemohla otěhotnět. .už jsem to vzdala a dr mě před týdnem řekl že půjdeme na IVF..a včera jsem zjistila 2 carky 🙂 🙂 jenže teď asi potřebuji uklidnit...MS jsem mela naposledy 2.5....12.5 ukázkový hlen po několika letech...hned jsme na to skočili 😀 😀 u dr jsem byla 23.5 to bylo 22 den cyklu s tím že vidí ve vaječníků ztlusteninu a že to bude asi myom že to je špatně vidět a že nás tedy pošle na IVF.. a včera jsem to zjistila...teď mě napadlo jestli to nemůže být mimodelozni tehotenstvi když viděl tu ztlusteninu ale nebylo by to 22 den cyklu brzy? Doufám že panikarím zbytečně ale po 5 letech kdy to nešlo. ..chápete mě doufám 🙂 volala jsem tam a mám přijít až 29.6 v 8 týdnu tak sem nervózní. ..předem vám moc děkuji za jakoukoliv odpověď 🙂
Děkuji za odpověd. Uklidnuju se tím že na ultrazvuku hned po vynechání většinou není nic vidět a tak se mi nechce věřit že by 22DC poznal případně mimodelozni tehotenstvi myslím tu ztlusteninu ve vaječníků.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@macelka Ahoj, to je těžko říct,ale myslím, že na takovýto závěr je brzo. U mě byl mimoň na utz vidět až v 8 tt do té doby nic 🙂