Strach. Mohla bych být těhotná?

branikovazena
23. črc 2022

Dobrý den chtěla bych se zeptat na můj problém který mě tíží měla jsem nedávno sex a přítelem který měl kondom a udělal se do kondomu následně jsme se šli osprchovat a já mu osprchovala penis. Pak jsme si šli lehnout do postele a přitel to do mě asi 5x strčil ale hned šel ven pac jsem se toho bala tak a ikdyz jsem mu penis utrela atd a pak se ho i ptala na to jak daleko asi byl u vyvrcholení tak se prý ani neblížil že prej byl ještě hodně daleko od vyvrcholení ale i tak se bojím a potřebovala bych radu jestli můžu být těhotná už to bude 5 dní a necítím na sobě žádné změny prosím o radu jestli bych mohla být těhotná nebo ne

pupinda
23. črc 2022

@branikovazena 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤰

klokanka31
23. črc 2022

@branikovazena Začala bych kupovat výbavičku 👶🤰

tasimia
23. črc 2022

@branikovazena gratuluji. Si v 6tt a bude to holčička..

branikovazena
autor
23. črc 2022

@klokanka31 hej mám paniku jak blázen nechte toho 🤣😭🤣

klokanka31
23. črc 2022

@branikovazena Tak s chlapama nespi nebo si sežeň antikoncepci (ale jediná 100% antina je žádný sex) 😃

tasimia
23. črc 2022

@branikovazena to určitě nemáš, nekecej. Kdyby si měla opravdu paniku, nepíšeš na konika ;)

michaela666
24. črc 2022

@branikovazena Když už trolíš, snaž se používat jiný slovník. Paniku z těhotenství jsi tady měla už minimálně 3 krát. 😉

malenka3
24. črc 2022

Záleží, co že to do tebe 5x strčil 😁 Z popisu není úplně zřejmé 🤣 Asi bych se na ten sex ještě vykašlala, být tebou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru