Stalo se Vám to někdy?

kleinerv3
20. dub 2022

Ahoj holky,
už 4 měsíc mám zpožděné MS cca o 2-4 dny. Každý měsíc pozitivní mamatest i několik dní a ostatní negativní. Stalo se Vám to některé? Jaká může být příčina?

maxulekapcule
20. dub 2022

Ano, mě se to stávalo 4 měsíce, těsně před MS, až když jsem byla těhotná, byl ten duch daleko slabší, než když jsem nebyla

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@kleinerv3 Tady zůstaly úplně skoro tmavé

wladimira
20. dub 2022

@kleinerv3 vypadají jako bys je hodně přemáčela … to pak mamatest vždy udělá ducha bo nějakou mazaninu

jjasmina
20. dub 2022

@kleinerv3 vadný a rozpity

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@wladimira Nechávala jsem to tak, jak je to v přibalovém letáku.

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@jjasmina Že by jich bylo 20 rozbitých? Když byl rozbitý, tak se mi vůbec neukazalo nic.

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@wladimira Tohle jsou ty co nebyly ještě úplně zaschlé.

jjasmina
20. dub 2022

@kleinerv3 vy ste si dělala 20 testu? Jinak já pokud jsem měla Mamatest pozut, byla jsem těhotná vždy, jinak je možnost jít k dr nebo na krev a máte jistotu ne

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@jjasmina Píšu stalo se mi to už 4x. Jednou 4 dny zpoždění a pozitivní test už den před MS, tak se ty testy pak nasčítaly. Byla jsem ten první měsíc na gyndě a krev negativní. Proto jsem už pak další měsíce nebyla.

izzylka
20. dub 2022

@kleinerv3 težko říct, nejsme doktoři 🤷🏻‍♀️ může to být cysta, můžou to být biochemická těhu, vadné testy, nebo jiný zdravotní problém 🤷🏻‍♀️

vikysek0987
20. dub 2022

@kleinerv3 Mamatest nestojí za nic,mě dělal to samé,tak jsem přestala kupovat.....

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@izzylka Zdravotně bych měla být v pořádku a cystu nemám 🙂.

lencaa11
20. dub 2022

@kleinerv3 Test ukáže falešně pozitivní výsledek pouze tehdy, pokud ve svém těle máte hormon hCG z jiného důvodu, například jste byla těhotná v nedávné době, užíváte léky pro léčbu neplodnosti obsahující hormon hCG nebo jestliže máte nějaké onemocnění, jako jsou některé vzácné vaječníkové cysty.
Pokud provádíte test před datem očekávané menstruace, můžete být těhotná, ale vaše hladiny hCG jsou příliš nízké na to, aby ho test zjistil.
Test může ukázat pozitivní výsledek, pokud máte chemické těhotenství (časná těhotenská ztráta), mimoděložní těhotenství nebo molární těhotenství, ale toto není falešně pozitivní výsledek

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@lencaa11 Myslíte, že je pozitivní?

lencaa11
20. dub 2022

@kleinerv3 myslím že ano a tím že se to opakuje je to divné ještě bych zkusila jinou značku testu a uvidíte co ukáže

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@lencaa11 Tento je z dnešního rána. Měla jsem to dostat včera. A od jiné značky byl negativní.

lencaa11
20. dub 2022

@kleinerv3 tak ještě pár dní testovat a když tak udělat Clear blue dig..

kleinerv3
autor
20. dub 2022

@lencaa11 Dobře moc děkuji. Ten už mám objednaný🙂

misha31
20. dub 2022

@kleinerv3 mamatest ma hodne barviva - jina znacka muze ukazat tehotenstvi pozdeji. Klidne jste mohla mit vicekrat biochemko

pro89
24. dub 2022

@kleinerv3 neberete nějaké prášky ? Hormony ? Nebyla vám uměle vyvolaná ovulace injekci ?

kleinerv3
autor
25. dub 2022

@pro89 Ne vůbec žádné prášky neberu ani ovulaci si nenechávám vyvolávat. Ovuluju celkem pravidelně.

kleinerv3
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
kleinerv3
autor
25. dub 2022

Tak ms jsem dostala o den se zpožděním to tam byly dvě čárky druhá slaboučká a teď po skončení se objevila znova slaboučká.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru