Ahoj holky,
už 4 měsíc mám zpožděné MS cca o 2-4 dny. Každý měsíc pozitivní mamatest i několik dní a ostatní negativní. Stalo se Vám to některé? Jaká může být příčina?
@kleinerv3 Mamatest nestojí za nic,mě dělal to samé,tak jsem přestala kupovat.....
@kleinerv3 Test ukáže falešně pozitivní výsledek pouze tehdy, pokud ve svém těle máte hormon hCG z jiného důvodu, například jste byla těhotná v nedávné době, užíváte léky pro léčbu neplodnosti obsahující hormon hCG nebo jestliže máte nějaké onemocnění, jako jsou některé vzácné vaječníkové cysty.
Pokud provádíte test před datem očekávané menstruace, můžete být těhotná, ale vaše hladiny hCG jsou příliš nízké na to, aby ho test zjistil.
Test může ukázat pozitivní výsledek, pokud máte chemické těhotenství (časná těhotenská ztráta), mimoděložní těhotenství nebo molární těhotenství, ale toto není falešně pozitivní výsledek
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, mě se to stávalo 4 měsíce, těsně před MS, až když jsem byla těhotná, byl ten duch daleko slabší, než když jsem nebyla