Ahoj, nějak se mi to nezdá, že by ta čárka byla furt tak slabá. MS nic, tak asi to vyšlo konečně? Několikrát jsem potratila, tak nechci jásat předčasně.
1. test, foto na ruce - středa
2. test, foto oproti zdi - čtvrtek
3. test, foto ve skříni - dnes
Dneska 6. den zpoždění.
Ne tohle už není duch, je to regulérní slabá čárka, na víc krásně sílí. Potichounku gratuluji 🍀
Lepsi testovat jednou znacku testu, protoze dr max, ma min barviva nez ten fialovy😊 noo ale myslim si, ze to vypada dobře 🥰
@leniczka23 Potichounku děkuji. <3
@kvetuska145 Bohužel tu značku co používám vždycky neměli. :(
Já bych doporučila digitální clerblue 😊😊😊
Krásná vzpomínka a jistota, ukáže i týdny 😊
@madaki31 Díky za doporučení, vždy jsem používala růžový mamatest a nikdy neselhal. 🙂
To je krásná čárka 🙂
@klokanka31 tak snad :D
Nó, a kdy se objednat k DR?
Krásne dvě carky
Záleží kdy byla ovulace...
Jestli víš, tak počítej kolem 6 TT nejdříve 😊 aby něco viděl
Dvě čárky. Podle fotek sílí.) já jsem teda ani s jedním testem neměla úplně krásně vybarvenou čárku.)
@madaki31 To nevím bohužel, bylo to neplánované, takže tyhle věci jsem nesledovala
Já to tam vidím 🙂
pri duch na tehu testu nic neznamenaji😔
@charlotte28 jde o to aby ta druhá čárka nějak rozumně sílila, někdo (třeba já) ale neměl druhou čárku stejně silnou jako kontrolní, ale čárka tam byla a těhotenství to bylo taky. Pokud by čárka vůbec nesílila, nebo by zmizela, mohlo by se jednat o biochemické těhotenství, ten začátek je prostě ošemetnej. Stejně Vám nejvíc řekne gynekolog. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vypadá to dobře..kolik dní máš zpoždění?