Špiním po revizi. Co si o tom myslíte?

vali9
30. zář 2019

Ahoj holky, jsem tu nová. Chtěla bych vás poprosit o radu. 22.7 jsem měla revizi, miminku se nevyvinulo srdíčko. Po revizi jsem krvacela hned v ten den od zákroku asi týden. Šestinedělí jsem dodrežela. Po šestinedělí jsme se s partnerem začali zase snažit, takže bilinkove kapky a kyselina listová kterou jsem měla přímo od dr. na předpis. Menstruaci jsem ještě od zákroku nedostala. Jeden den teď přesně nevím, cca 3-4 týdny zpátky jsem slabě zašpinila ale jen ten jediný den a jen trošičku, slyšela jsem že to mohlo být uhnizdeni. Včera večer a dnes ráno jsem si udělala test a oba dva negativní. Co si o tom myslíte? Nemůžu být nějak v nepořádku? Nebo můžu být těhotná ale test mi to ještě neukáže? Zarazilo mě jen to zašpinění. Taky mě občas zaboli v podbřišku jakobych to měla dostat ale na konec nic. 🤔

vitezove
30. zář 2019

@vali9 Můžeš a nemusíš. Tohle nikdo neví, teď je to tak padesát na padesát. Po revizi je velká šance na otěhotnění. Je "pohnojeno" v těle máš ještě hormony a ty pomohou. To, že jsi ještě neměla ms může být samozřejmě nějaké ranné těhotenství, které na testu ještě není. Velká šance ale také je, že prostě se ti jen ještě nesrovnalo tělo. Mě trvalo 9 týdnů po první revizi než ms přišla. Po druhé revizi už jen 5 týdnů. Prostě je to různé. Vydrž týden a pak si zase udělej test. Když ani po 14ti dnech nebude pozitivní, tak je to jasné. Pokud ti vadí, že ještě nepřišla ms, můžeš si dojít na vyvolávací injekci k doktorce. A nebo prostě dopřej tělu čas 🙂.

vali9
autor
30. zář 2019

@vitezove Dobře, děkuji 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru