ahoj holky dnes jeto co 7 den spinim amela jsem to včera dostat ale nedorazila boli me stále pod briskem a nekdy mi palej bradavky nevi te někdo co by to mohlo bejt dekuji předem
Ahoj ja mela spineni minuly patek na papiru jsem mela ruzovy flek a pak jeste jednou a pak uz nic, mam citlive bradavky, ms ma prijit v pondeli ale snad uz neprijde 🙂 vcera jsem mela krece v podbrisku. U syna jsem zadne priznaky nemela az zpozdeni MS
@lory303 skousela jsem jen ze jak spinim tak se mi tam ukazala slaba jedna carka nevim no oto muze ještě bejt
@sabinanaty tak to je na super ceste 👍zkus zitra dalsi test 😉
@heduskak
a je mozne ze nemam chut ani kjidlu porad kazdou chvily kourim coz jsem nikdy tak nekouřila tak jak ted nevim noo
@heduskak myslis ? nevim no poslední ms byla 29.12 a pak 6 dni v kuse spineni jsem stoho z matena
@heduskak a mam citli prsa chce se mip orad spat a spat a spat 🙂
@sabinanaty zkus test i zitra rano a pokud budou carky dve tak je to jasny
@heduskak nejsem si teda moc jista ze mi to konecne vyslo ms muze klidne dojit i dnes ,,,,a zase to nevyjde když bych to dnes dostala ale nechapu pre ms 7 dni spineni
Je mozne spinit tolik dni pred ms ??? A pred 3 dnemi jsem to dostala a strasne me zacalo bolet levy bok
Ahoj holky a je to tu opět zase spinění 6 dní a v 28 cyklu nevím mám křeče pod bříšku včera mi odebrali krev tak dnes budu vědět jak to dopadlo moc si přeji miminko 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sabinanaty vyzkoušej těhotenský test 🙂 už by to mělo jít videt 🙂