Špiním 19DC, co by to mohlo být?

samcuska
27. říj 2014

Ahojky děvčata,prosim vas,poradí nektera z vas co by to mohlo byt?Cca tyden před MS (19DC) jsem zacala spinit,byla jsem neskutecne nafoukla,bolelo me v podbrisku na pravo i na levo(spise tak stridave),k tomu se mi pridaly neskutecne nalady,chvili jsem vztekla,za chvili se smeju,pak brecim.Je to 2mesic co se s manželem snažíme o mimi,ale nejak se na to nedari.Jsme oba ve stresu.Jsem 23dc a stále spinim,no spise dopoledne,ale opravdu jen malinko,porad chodim na zahod,co by to mohlo byt?Je to z nervu??Co myslite?Uz jsem zacala vyhledávat na netu nejake hormonalni nerovnováhy a nebo nedej Boze rakovinu(na tu jsem ale hlidana od gynekologa),tak pak me nic nenapada.Treba nektera poradite vic.Diky.

happylenulka
27. říj 2014

mohlo by se jednat o uhnizďování vajíčka, které může doprovázet slabé krvácení...
mě toto zmátlo a myslela jsem si, že jsem dostala MS dřív a nejsem těhotná... jaké bylo moje nadšení o pár dnů později, když jsem si náhodou udělala test a vyšel mi pozitivní ;)

samcuska
autor
27. říj 2014

@happylenulka : opravdu myslis,ze by to mohlo byt ono??Nejak se mi to nezda,to by pracovaly i prsa jak všude pisou a ja nevim co ještě všechno,moc se mi to totiž nepozdava.Ja uz testit ani moc dopředu nechci,prt min.mesic mi test ukazal // a pak prisla MS naprosto v terminu 28dni.Ale toto se mi ještě nestalo.Tak jsem z toho zmatena,jako spinim před MS vždycky tak 2dny,ale tak dlouho ne,no...No jak nekam pojedu zkusim zajit do lekarny a zeptat se.Na gyndu se chystam po MS tak uvidíme.☹Ale ty výkyvy nalad,tak to i ja jsem sama sobe protivna.😀 Vzdycky před MS to se mnou clouma,ale az tak ne,teda...😀

happylenulka
27. říj 2014

@samcuska zkus nejásat. jen já jsem to tak měla a doktorka mi řekla že to špinění při zahnizďování je časté... tak si počkej až ti bude meškat MS a pak si udělej test. Přeji hodně štěstí ;)

samcuska
autor
27. říj 2014

@happylenulka : ano ano ja vim,moc dekuji za podporu...No ja spis za tim vidim nejake silene nemoci apod...:-/Tak uvidíme.🙂

happylenulka
27. říj 2014

@samcuska ježiš, nestresuj se... každá nemoc začíná v hlavě... musíš být optimista a říkat si, že jsi zdravá ;) pak zdravá budeš :-* pak mi napiš jak jsi dopadla ;)

samcuska
autor
27. říj 2014

@happylenulka : urcite napisu,moc dekuji,jsi hodna.🙂

nonacek
27. říj 2014

@samcuska zeby uhnízdění vajíčka? držím palce ať je to jak si prejes✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌

samcuska
autor
27. říj 2014

@nonacek : moc dekuji,moc bych si to prala...🙂

nonacek
27. říj 2014

@samcuska držím ti palce ať už nejsi snažilka ale maminka✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌

samcuska
autor
27. říj 2014

@nonacek : tobe také brzke tehulkovani...🙂 😉

samcuska
autor
28. říj 2014

@nonacek : musim pridat info z dneska,je mi nejak divne od zaludku,muze se to projevit az takhle později?Navic me zacalo pobolívat prave prso,leve me boli uz delší dobu.Tak jsem z toho zmatena,ale porad malinko spinim...Takze pokud se za par dni nerozjede MS muzu testovat,ze jo?Kolem toho 28?coz je v sobotu. 😉

happylenulka
28. říj 2014

@samcuska určitě to otestuj. já osobně třeba nikdy neměla žádné příznaky před příchodem MS, takže jsem si byla skoro jistá, že je něco jinak, když mě začalo být trošku nevolno a bolet prsa... to začalo ještě před 28DC

moc ti držím pěsti, ale zas na druhou stranu nebuď zklamaná, kdyby to nevyšlo, beru, ju?

Ale já moc věřím, že ti to vyjde a přidáš se k těhulkám ;)

krásný den

samcuska
autor
28. říj 2014

@happylenulka : moc dekuji.I tobe krasny den.🙂 😉 Az budu vedet vic,dam vedet. 😀

nonacek
28. říj 2014

@samcuska Ahoj tak zkusit to můžeš! stejně ti zvědavost nedá spat,taky to znám.....😕 Já Teda spiním před MS dřív sem to neměla,ale od ty doby co jsem vysadila hormonální antikoncepci. držím ti palce✌✌✌✌✌tak me má dorazit zítra mrcha a nedalo my to a testla jsem a nic tak smutnim....😢😢😢😢 nojono😩 tak ať ti to vyjde a dej vedet✌

samcuska
autor
28. říj 2014

Ahojky,jee,to me mrzi,ale ver,ze i na tebe se usmeje stesticko.Prave dr,mi rikal,ze spineni po ms by mělo odeznit ,tak to nejak nechapu.Ja se zarekla,ze pokud to ted nevyjde,tak se na všechno vyprdnu a dam tomu volny prubeh.Zajdu za doktorem se popřípadě poradit a uvidíme.Jinak ja uz ditko mam ,takze vim,ze dite mit muzu,akorat ted to nejak nejde,tak mi je divne kde je zakopany pes.Jinak ja spinim normalne před MS tak dva dny a ted uz spinim od 19dc,ale je to takove ranni spineni a přes den nic moc.A dnes je mi po jidle nejak nevolno a boli me silene hlava a tak nevim,jestli neprichazi MS nebo je to tehu.
Jinak testit bych uz testila davno,ale nemam doma zadny test...😀 Ale ve čtvrtek jedeme s malym k dr.tak se stavim do lekarny a uvidíme,no.alechtela bych vydrzet testit az tak v sobotu pokud MS nedorazi... 😒

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru