Špinění na začátku těhu, měly jste to tak?

boomer
5. zář 2012

Ahoj holky, teď v neděli jsem měla dostat MS, od soboty slabě špiním, tak jsem myslela, že se mrcha rozjíždí. V úterý mi to nedalo a udělala jsem si test a je tam slabý duch druhé čárky. Problém je, že to špinění neustalo. ☹ Bojím se, že se mrcha rozjede. Měla jste to některá na začátku těhu taky tak, že jste špinili a přitom bylo vše OK?? Díky za vaše komentáře 😉

veri25
5. zář 2012

ahoj no já jsem špinila, ale to už jsem byla ve druhém měsíci, byla jsem na ultrazvuku, měla jsem tam hematom, takže jsem okamžitě zůstala doma a čtrnáct dní jsem nesměla nic dělat, ale po čtrnáctii dnech byl hematom pryč, ale doma jsem už zůstala na rizikovém...takže být tebou tak si zajdu k doktorovi, pro tvůj vnitřní klid 😀 držím palečky!

slundo
5. zář 2012

měla jsem to přesně tak... místo MS špinění a pozitivní test..... dokonce jsem ui krvácela, ale vše bylo ok....brala jsem ascorutin. Někdy může špinění signalizovat něco špatného , jak psal třeba veri25, ale někdy to neznamená nic. Každopádně vždy je lepší, aby to viděl a posoudil doktor. A takhle z kraje to může být způsobeno i zahnizďováním vajíčka. Tak přeju, aby to bylo vše v pořádku 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru