Ahoj holky, už 3 měsíce se pokoušíme o mimi. Poslední MS sem měla 24.12. Dělala sem si test 24.1.byla tam slaboučká čárka vidět, další den sem začala slabě špinit, špiním až do dnes, ale opravdu jen občas a slabě. Test sem si dělala včera a čárka byla vidět více. Myslíte že sem těhotná?
@klokanka31 a čárka ti taky sílila? Mě nic nebolí, sem hodně unavená a občas je mi špatně od žaludku, to sem měla i u prvního těhotenství.
@klokanka31 přikládám testy
@miskasvobodova Pokud je mezi nimi tyden rozdil, tak to moc nevypada na prosperujici tehotenstvi, kdyz vezmu v uvahu i spineni.
Test by obden mel silit, u tebe to vypada, ze se hcg nezvysuje jak ma.
Pokud se nerozjede ms, tak si zajdi k lekari, vezme ti krev a uvidis co dal.
Hlavne z duvodu vylouceni mimodelozniho.
@klokanka31 jak vypadalo špinění u tebe? Já mám hnědé špinění, objeví se jen občas na toaletnim papíru, akorát při větším zatlačení na toaletě se objeví trošku krve. Ve čtvrtek se chystám k doktorovi, tak sem zvědavá.
@ema90 ten první test byl v neděli a ten druhý v pátek ráno. Já četla že plno holek mělo jen slabou čárku celé těhotenství, a těhotné byli. A plno dalších i špinilo začátek těhotenství, a všechno bylo v pořádku. Tak se ptám, sem zvědavá. K doktorovi jdu až ve čtvrtek.
@miskasvobodova Tak stat se to muze, ale bohuzel pravdepodobnejsi a castejsi je to, ze to holt nevyjde, nez to, ze by zena mela po dobu tehotenstvi takto slabou carku.
Pokud se hcg zveda jak ma, tak sili i test.
Uvidis v ten ctvrtek, doktor ti vezme krev.
Spineni na zacatku tehotenstvi je celkem bezne, ale mit takto slabe carky na testu cele tehotenstvi ne.
Drzim palce 🍀
Urcite neni nic ztraceno ❤️
@miskasvobodova drz se a dej vedet... ja spinim porad uz tri mesice a mimi ok, ale testy silnejsi byli uz v den vynechani....
@holkaokomodra děkuju. Spinila si taky hned po vynechání Ms?
@miskasvobodova byla bych v klidu spíš,já taky spinila asi tři dny v době kdy jsem to měla dostat...i kámoška...
@mamio já spinim opravdu jen jemně, všimnu si toho jen na toaletnim papíře a to jen někdy.
Pokud test sílí, naděje tam je, no uvidíš, nechala bych se za dva týdny zkontrolovat u dr, i kdyz čárka by měla být už dost silná no, těžko říct
@miskasvobodova Jj, čárka sílila, že jsem pak měla krásnou dálnici. Já taky neměla vůbec žádné bolesti, jen jsem byla chvilkama unavenější a lidi mi říkali že jsem nějaká bledá. A špinění jsem měla taky hnědé, taky jen na otření, nic velkého. Pak mě to dokonce na pár dní přešlo, ale pak zase začalo, no a bylo to zlé 😞
@miskasvobodova jj i jsem krvacela, byl tam hematom, tak snad to bude ok i u tebe
@miskasvobodova no já to měla stejně.
Ahoj Holky, tak MS se po 8 dnech dostavil, těhotenský test den před tím zeslábl. Byla sem na odběru krve a vyšla negativní. Máte některá podobnou zkušenost? Jak je možné že test byl pozitivni, ale krev nic neukázala?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@miskasvobodova Já to takhle měla a bylo to mimoděložní 😞