Špinění místo MS, testy negativní. Máte zkušenost?

petruse66
26. lis 2014

Ahoj, určitě tu holky psaly něco dost podobného co jsem tak četla🙂 ale přeci jen. Pár dní před očekávanou ms jsem měla růžovo hnědý výtok (pouze jednou). Mívám to před ms, tak jsem si říkala, že přijde dřív, ale nic. Uběhlo 5 dní a začla jsem špinit růžově, další den o trochu víc, ale né jako moje normální ms. Pobolívám mě v podbříšku, mám těžká prsa a jsem unavená. To co mívám normálně před ms. Antikoncepci nepoužívám a s přítelem nepoužíváme ani kondomy, spíš si dáváme zatím tak nějak pozor. Dělala jsem si už 2 testy a byly negativní. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Samozrejmě zajdu k lékaři, ale nebude to hned. Díky moc holky 🙂

akmitaf
26. lis 2014

Ahoj tak ať to dopadne k vaší spokojenosti. Jaké jsi měla testy? Já teď měla mamtest a byla jsem z něj úplně ně větvi - 2 dny po vynechání MS jsem měla jen velice slabou čárku - viditelnou snad jen proti světlu a za dva dny jsem testovala znovu a test už byl úplně čistý. Tak jsem koupila jiné testy a ty ukazovali těhu. Takže pozor né každý test je kvalitní. To špinění pře MS by mohlo být hnízdění a slabší MS mají některé holky až do 5 měsíce. Zkus koupit jiný test a testovat znovu za pár dní .

petruse66
autor
26. lis 2014

díky za zprávu, měla sem dr.max ten je prý dobrý. Ale pokud se to nerozjede tak určitě budu zkoušet další a uvidím. Musim prostě čekat 🙂 dík

yukisek
27. lis 2014

Ahojky poradite mi. Vcera jsem to mela dostat ale už od pondeli slabe spinim vcera jsem spinila o neco vice a sem tam se objevi i svetle cervena krev ale je to jen tak na utreni nemam ani tampon ani vlozku jen intimku a tam je fakt jen mala kapicka. Vcera jsem si delala test ale byl negativni. Tak ja vubec nevim jinak ovu mela probehnout 14teho a v te dobe jsem s manzelem meli styk. Porad si rikam zda to mam brat jako normalni ms nebo ne :-/ Jinak ms mývam tak 3-4 dny nejdriv spinim ale pak se to rozhede a krev je fakt hodne tmava ale tohle je takove jine:-/

akmitaf
27. lis 2014

@yukisek no nevím my se snažili docela dlouho a jak si to člověk moc přeje občas jsem měla zpoždění a vždy doufala - no špinění jsem taky občas měla, ale bohužel se to vždy rozjelo. Myslím, že pokud by to bylo 1 nebo 2 dny a pak nic - kloní se to spíš k těhu, ale jinak si spíš myslím , že to dorazí

yelowangel
7. črc 2017

Zkusím obnovit diskuzi. 30. jsem měla dostat MS, začala jsem špinit, strašně slabě, to trvalo jen 2 dny. Normálně to tak mívám s tím že se to pak rozjede ale tentokrát třetí den už nic. Dnes jsem si dělala test a je negativní. Myslíte že to mohlo být uhnizďování a na test je ještě brzo? V pondělí se budu objednávat na gyndu, spíš mě jde o to jestli to mám nechat plavat nebo zkusit další test někdy v týdnu. Děkuji za názory.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru