Zdravím dámy,
před 2 dny mi vyšel pozitivní těhotenský test a já chtěla počkat aspoň ještě týden na telefonát na gyndu. JENŽE, dnes jsem v termínu menstruace začala špinit. Znamená to nejspíš, že se nepovedlo a plod odchází že? :( Je nějaká šance mimi zachránit a udržet? Moje gynda má zítra zavřeno, tak jsem dost v nervu! Předem díky za vaše názory.
Ale asi teda nic dobrého spíš.. počítat s tím nejhorším :(
Já jsem taky špinila v termínu MS dost. A vlastně skoro celý první trimestr a vše bylo v naprostém pořádku. Zkusila bych se hodit do klidu a počkat na vyšetření.
@kkamush Děkuji, za uklidnění. Zkusím doktorce zavolat co nejdřív.. doufala jsem, že když test je krásně viditelné 2 čáry, že se můžu radovat a teď toto.. tak snad to budu mít stejně. Děkuji 🙂
Pokud chceš tomu pomoci, "dej si nohy hore". Prostě odpočívat a doufat. Ja jsem špinila od 10tt do 20tt ve druhém těhotenství, měla jsem hematom. Ségra špinila v prvním a dopadlo to taky dobře. Obě jsme braly léky na udržení. Ale musely jsme odpočívat - ségra dokonce musela opravdu jen ležet. Prostě buď a nebo... Ale chápu, že je to těžké.
Ja u obou tehotenstvi spinila a nic to nebylo... ;) obe uplne v poradku ;)
A podle me se normalne raduj 🙂 spineni nevadi ...vadi uz vice krve jasne ;)
Holky, jste úplně zlaté! Já z toho měla totální depresi.. zkusím se dostat co nejdřív na gyndu pro klid. Uvidíme, teda. 🙂 děkuji moc
Je to přesně buď a nebo špinění někdy bejva v době Ms nebo když se děloha připravuje kdyby jste začla krvácet tak to už je pak blbí 😔 držím palce kdyby něco zašla bych na pohotovost
I já jsem špinila obě těhotenství, v tom druhém dost.. volala jsem dr a chtěl mě hnedka vidět aby případně vyloučil mimoděložní.. obě děti v pořádku.. věřím, že to bude dobré, ale pro klid bych zavolala
@dashyyy Určitě co nejdřív zavolám a půjdu. Snad fakt je vše ok. Mimi je vymodlené
Kup si v lekarne Ascuritin. Třeba jen spinis, protože je deloha prokrvena, praskaji ti žilky.. Můžeš mit treba hematom. Testovala bych ještě po 2 dnech, zavolala na gyndu a videlo by se. Držím palce.
@squezy moc děkuji za radu. Koupím a zkusím.
Obě těhotenství jsem zaspinila, obě dopadla, díky Bohu, dobře. Neplas, klídek, je to dost běžný 🤗
@teryem Tak to mám radost i za tebe. 🙂 Kdyby mi vás tolik sem nenapsalo, asi by mi už hráblo :D
Dej pak vědět, jak si dopadla. Držíme palce.
@squezy Určitě dám. Na gyndě mě objednali na úterý a stejně prý není jistota, že něco uvidí. A ten Ascorutin mám, ale v letáku se píše, že těhotné ho nesmí
Ja ho brala v těhotenství, když jsem měla hematom a krvacela jsem. Nebo si kup v lekarne dr. Max "rutinmax", to je téměř stejne. Furt krvacis?
Furt špiním - je to vlastně třetí den špinění. Všechno hnědé nebo tmavě hnědé a zvládá to zatím intimka
Hnědý jsem to měla u toho mimoděložního 😕 Nemáš bolesti?
@klokanka31 bolesti nemám. Mám prostě pocit menstruace. Ale jinak v pohodě. Tak snad to nebude mimo :( Taky ti i u mimoděložního stále rostlo hcg?
Nevím, oni mi ho nebrali. Když jsem byla na gyndě že špiním, dostala jsem duphaston a že se uvidí. Pak měla doktorka dovolenou, takže jsem tam šla až po třech týdnech, a to už byli fofry do nemocnice.
@klokanka31 to mě moc mrzí :(
Zjistila jsem, že špiním během doby co jsem v práci - tam se dost nachodím a po nějaké aktivitě a to mě občas jakoby v břiše trosku píchne.. jinak když ležím a nebo dělám něco nenáročného tak buď nic nebo jen úplně světlulince málo. Muže to byt nakonec nějak z toho pohybu? Nebo tohle odpovídá i mimoděložku?
Tohle jsem měla já 😞 když jsem seděla/ležela tak dobrý. Ale když jsem začala třeba uklízet, tak jsem špinila...
@klokanka31 tak začínám fakt ztrácet naději.. když už se nám to povedlo, tak to asi nedopadne :(
Mě mimoděložní potkalo po 12 letech zkoušení...🙁 jak dlouho jste se snažili vy? Hlavně na sebe dávej pozor, mimoděložní je nebezpečný...
@klokanka31 rok a něco. To je asi ještě nic oproti Vám. Ale můj to začíná pomalu vzdávat, cítím z něj, že už nechce, už se zklamal. :( Achjo! Proč to nemůže jít zjistit hned a řešit?? To čekání mě deptá neskutečně moc
Ono by šlo jít na pohotovost, ale otázka v jakém jsi týdnu, jestli by bylo něco vidět...
@klokanka31 dle digitálního 1-2 a dle mých počtů tak 3tí. To úterý jak jsem objednána, tak si taky nejsou moc jisti, jestli něco uvidí. Tak nevím. Zbývá jen čekat
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to buď a nebo, může se ti rozběhnout potrat, může to být mimoděložní, a nebo to taky nemusí znamenat nic...