Ahoj,
jsem skoro pět měsíců po po porodu. MS se mi vrátila hned po šestinedělí, jednodenní, ale pravidelně každý měsíc a pokaždé o trochu silnější a delší. Ta před měsícem už trvala cca tři dny (i dřív jsem ji mívala vcelku krátkou a slabou). Bylo mi před ní dost dlouho nevolno a připadalo mi, že mám těhu příznaky. Teď jsem "to" měla dostat 7. 6., už cca tři týdny předtím mi bylo pořád špatně a byla jsem šíleně unavená, plus úplně stejné chutě jako v těhotenství. TT stále negativní, ale od toho 7. pořád špiním. (Úplně zanedbatelně, ale dřív se mi to nestávalo nikdy.) Při styku jsme se nechránili, další mimčo bychom totiž uvítali. Podle testu mi tedy připadá, že těhu to asi nebude (poprvé jsem měla test pozitivní ještě před dnem vynechané MS), ale v takovém případě nevím, co si počít s těmi hormony nebo co to je... Už tři týdny je mi špatně a jsem unavená, plus posledních pár dní jsem dokonce ještě podrážděnější než v těhu, což je co říct, protože to jsem vyšilovala kvůli maličkostem... Máte někdo podobnou zkušenost? Myslíte, že se to dá brzy do pořádku, nebo budu takhle nepoužitelná ještě dlouho?
Hormony se srovnávají ještě rok po porodu,u některých žen i déle. Takže když byla na téměř pravidelná několik medovina, neznamená,že se to ustálilo úplně. Já po šestinedělí měla také hned ms, pravidelnou několik měsíců a pak až do současného otěhotnění ( po 2,5letech ) velice nepravidelnou... (28-39dni cykly ) .
* měsících ne medovina 😁
Děkuju. Test mám pořád negativní, takže těhotenství to spíš asi nebude. (Zpoždění zatím třetí den.) Za doktorem asi případně zajdu, kdyby se to nesrovnávalo, protože po porodu už jsem se několik měsíců cítila zase úplně v pohodě a měla jsem dobrou fyzičku a najednou úplný obrat... Nevíte případně o nějakých přírodních doplňcích, kterými by se mohly hormony rychleji ustálit? (Zatím popíjím kontryhelový čaj.) Nejde mi ani tak o tu pravidelnost cyklu, spíš abych prostě nebyla tak "mimo" jako teď...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud to neni tehotenstvi..tak je zo hormonalni nerovnovaha a resila bych to u doktorky..popripade zkontroluji stitnou zlazu...ale nenechala bych to jen tak.