Špinění/krvácení po KET

petromila82
17. únor 2018

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá z vás taky špinila po KET. Jsem dneska 18 den pop KET, test pozitivní, krev pozitivní, ale pořád slabě krvácím, Krev červeno hnědá.... Je ještě nějaká naděje, že se to podaří??? Děkuji za vaše názory a poznatky

hance89
17. únor 2018

Já si myslím, že je. Já dokonce dost zakrvácela a pak spinila a dneska jsem v 23.tt . Ale hned mě poslali na neschopenku, brala jsem utrogestan a dodržovala klidový režim. Tobě na to nic nenasadili?

petromila82
autor
17. únor 2018

@hance89 ahoj, děkuji za odpověd. Ano nasadili mi utrogestan, lenzetto, climen, anopyrin.. a i přesto stale krvácím a špiním. Koupila jsem si ještě Ascorutin, ktery má zastavit krvácení, ale zatím nepomáhá. Jsem po několika pokusech, po několika potratech a tak už se děsím, co mě čeká.

hance89
17. únor 2018

@petromila82 byla jsem na tom úplně stejně. 2x potrat asi 6x iui a jeden ket, druhý už byl úspěšný. Já jsem spinila asi týden po tom krvácení. Hlavně klid. Určitě vše dobře dopadne. 🙂

petromila82
autor
17. únor 2018

@hance89 Děkuji za milá slova

rosalline
17. únor 2018

@petromila82 já začala špinit 22.den po KET, nejdříve hnědé, pak růžové hleny, na utz vše v pořádku, srdíčko bilo, pak červenější a červenější a 10. den toho špinění úplně rudá krev, volala jsem na pohotovost, po tom rozhovoru jsem se málem zhroutila, pak do caru, tam mi poslali agolutin a za dva dny na utz, kde bylo vidět, že mrňous vyrostl a vše v pořádku. To bylo 13. den špinění a krvácení. Dnes je to 18.den toho špinění, 39. den po Ket a tři dny už jenom slabě světle hnědě špiním, nicméně bojím se stále. Na další kontrolu jdu až 1.3.

petromila82
autor
17. únor 2018

@rosalline taky dekuji za tvuj pribeh, znam te i z jinych diskuzi a procitala jsem si tvuj pribeh a citim si snad uplne podobne, jako ty.. snad to krvaceni a spineni opravdu neznamena nic spatneho... drzim pesti, at ti to dopadne vsechno dobre... ty uz aspon vidis srdicko, to je dobre znameni... ja zatim nikdy k srdicku nedosla, vzdy to skoncilo drive....((( ale nadeje umira posledni !!!

rosalline
17. únor 2018

@petromila82 ty jsi ještě nebyla na utz po Ket? Taky ti držím pěsti ... ať to nic špatného nepřinese.

petromila82
autor
17. únor 2018

@rosalline ne ne, na utz jsem jeste nebyla, az v utery (to bude presne 3 tydny po KET)4

fiedlermonika
17. únor 2018

@petromila82 ka to mela taky tri tydny po ketu krvaceni a pak fakt obrovske krvaceni, bohuzel to nedopadlo, ale pise spousta holek co to u nic dopdlo dobre tak bud hlavne v klidu lez odpocivej

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru