Ahoj holky, jsem tak napjatá, ze musim napsat aspoň sem a zeptat se. Doma mám 9mesicni štěstí, s manželem “provozujem” přerušovaný sex, neb jsme si řekli, ze kdyby přišlo nečekaně druhé dítě, nebude nám to vadit (tenhle způsob ochrany praktikujeme už aspoň 6 let a nikdy nebyl problém).
Menstruace mi chodí pomalu na hodiny přesně a rozjede se většinou hodně rychle. Správně měla přijít včera, ale nic. Dneska ráno slabé spineni, tak jsem si říkala, ze už je to tady, ale vůbec se to nerozjelo. Ještě jednou po utreni jsem během dne zaspinila, ale jinak nic. Na vesnici lékárnu máme, ale test si tady kupovat nechci. Chápete 😀 takže kdyžtak vyšlu manžela zítra do města.
Otázka - měly jste některá takový spineni v termínu ms a bylo to tehu? Nebo to jsou jen rozhozeny hormony?
Jako jasně ze uvidím podle testu. Ale musela jsem to ventilovat aspoň tady, když to nemuzu nikomu říct 😀
Kojíš ještě? Může jít o projev únavy, kojení... mohla se pouze krapet posunout ovulace v cyklu. Nejsme roboti, aby nám chodila MS na den přesně ;) Tst můžeš zkusit, pokud třeba zítra nedorazí, ale i kdyby nedorazila, tak pořád může v nadcházejících dnech.
Prave ze už několik měsíců nekojim. Břicho mě teda picha a lechta stejně jako při prvním tehu. Tak mám skoro i pocit, ze těhotná jsem. Uvidíme, co přinesou další dny a hlavně test
@eiram7 Já měla v den ms špinění, asi 2 dny před termínem mě začalo bolet děsně v kříži, prsa taky, takovej jinej pocit v podbřišku, ale myslela jsem, že bude prostě rudá paní zase na návštěvě 🤷🏻♀️ no, ale nepřišla, mě ani nenapadlo, že bych mohla být v tom, přisuzovala jsem to stresu, že se nerozjela, protože jsme se přestali snažit už dávno. Až x dní na to jsem si dělala test a už jsem 10tt 😬
@eiram7 Jeee, moc dekuju! ♥️ No jasný, jsem vždy k službám a prosím tykat, jinak se cítím staře 🙈😬 Ze začátku to bylo narůžovělý, pak trochu hnědý. Bývá to “stará” krev, od uhnižďování nebo z té prokrvené sliznice v děloze, než když to řeknu blbě -vyteče- tak prostě zhnědne... 🤷🏻♀️ Prej teda no... 🤣 Kdy se plánuje test? ☺️
Mela jsem oboje - v lete jen den dva spineni misto ms,malo hormonu, ale u druheho syna jsem v den ms jen zaspinila, dali den taky, a pak to skoncilo. Den na to //.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eiram7 Ahojky 🙂 no tezko rict ale muze to byt treba uhnizdovani vajicka tudiz ano muzes byt tim padem tehotna 🙂 ja jsem tedy vubec nespinila takze se mi to tezko srovnava ale mohlo by to tak byt... A nebo se ti ms teprve rozjede 🙂 tady je tezko rici kazdopadne podle testu uvidis ale rekla bych ze nejaka sance by tam byt mohla proc by ne 🙂