Špinění 5-12. den po ovulaci, měly jste normálně sex?

lararose
2. bře 2015

Mě by zajímalo, kdo měla špinění mezi 5-12.dnem po ovulaci a měla jste sex normálně nebo jste vynechala a kdy jste šly do toho pak?

Další dotaz:
Dnes jsem 5.DPO, dopoledne jsem začala špinit (nejdříve narůžovělý a malinký krvavý hlenový výtok-řekla bych že je od cévky a pak už jen hnědé špinění) a na večer špinění zmizely. Dneska jsem byla opravdu zaskočená ze špinění, protože mám neprůchodný vejcovod a druhej nemám. Měla jsem tento měsíc jít na 3.ivf. Snažíme se o druhé dítě už 4 roky. Je to možný, že došlo k nidaci i když mám neprůchodný vejcovod?

akmitaf
2. bře 2015

Zázraky se dějí - já měla mít špatně nakloněnou dělohu a tedy neprůchodnou pro sperma a také se nám přes varování lékaře zadařilo samo. Jinak s ohledem na diagnozu jsme v době uhnizďování žili normálním sexuálním životem - žádná omezení - mysleli jsme, že to samo nejde, tak jsme nad tím nepřemýšleli. Vše mi došlo až zpětně na pozitivním těhu. testem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru