Ahoj holky,
založila jsem tuhle diskuzi, abych zjistila, zda jste měli podobný případ jako mám teď já. S přítelem se snažíme o miminko a dnes jsem 25DC (8DPO) a MS by měla být v neděli 29DC. Minulou neděli 22.1. kdy jsme byla 5 DPO jsme měli s přítelme sex a začala jsem hnědě špinit, moc jsem tomu nevěnovala pozornost, protože jsem si říkala, že to může být podráždění po sexu, ale dnes jsem 8DPO, 4dny před menstruací a zase hnědě špiním. Může to být příznak těhotenství? Nikdy se mi tohle nestalo. Budu ráda za každou odpověď. Předem děkuji.
Ja tez spinila pri nidaci a bylo to hnede špineni
zkus si ráno udělat test a když bude pozitivní, běž k dr., může to být cokoliv.
@lory303 stalo se mi to vickrat. Jsem po IVF a podstoupila jsem víc transferu embryjek podvakrat kdy transfer vysel( pak to bohuzel nedopadlo ) tak jsem špinila v tomto obdobi po ovulaci, potreti jsem spinila znovu a je z toho ted prosperujici tehu, pak byl i transferkdy se embryjko nechytlo vubec, takze k nidaci ani nedoslo a to jsem nespinila vubec. Spineni teda bylo vzdy kdyz se snazilo zakousnout a vzdy to bylo v tomto rozmezi, takze to vidim nadejne i u Tebe 😉
@lenusaak Moc ti gratuluji, že ti to vyšlo 🙂 to je super 🙂 ... Uplně jsi mě ted zvedla naladicku. Já 5DPO špinila spis jen po sexu, pak 6DPO fakt jen trošičku 7DPO vubec a dnes když je to 8DPO špiním celkem dost, tak nevím, zda to není predčasná MS, když ji mám mít v neděli, ale zase nikdy se mi tohle nestalo, abych měla o 4 dny dříve MS. Ale radeji se na tu myslenku, ze by to mohlo vyjit nebudu moc upinat, to bych byla pak jeste vic zklamana. Snazime se s pritelem jiz 7 . mesic o mimi.
Na test je určitě brzy. HCG se zacne do krve dostávat až po uhnízdění, takže test by to mohl ukázat v době očekávané menstruace. ještě tedy počkej :o)
@lory303 maximálně se může stát, že bude test negativní i když jsi třeba těhotná...pokud ti nevadí, že zbytečně vyhodíš peníze za test, tak bych to udělala. Pokud jsi neměla v měsíci pouze jeden sex, tak je otázkou, kdy k oplodnění došlo, takže se klidně ten test může ukázat pozitivní už teď. A v tomhle případě, pokud bych věděla, že jsem těhotná a špiním, tak minimálně polehávám. Teda pokud nezastáváš přístup, když se to má udržet, tak se to udrží...
@lory303 děkujuu😊 To je rozumne se na to moc neupinat i kdyz uplne Tě chápu, človek se rad chytá každé naděje 😊Budu drzet pesti aby se prďolka hezky zavrtával!!! Jinak na test si myslim taky, že je brzo. Az se dokonči nidace, tak pak se teprve zacina tvořit hcg a nez bude pokrazatelne na testu z moči, bude to pár dni ješte trvat. Zkusila bych nejdriv v den očekavane menstruace. Jinak leženi mi přijde krapet přehnane, ano netahat se s ničim težkym samozřejme, ale jinak bych fungovala normalne. Mne v centru asist.reprodukce primar řikal, že uchyceni embryjka se nevylezi, pote co se dostane do delohy, deloha ho zcvakne jako maslo mezi dvema chleby a naopak pry aby deloha byla spravne vyživena na hnizdeni, potrebuje byt prokrvena a to docilis pohybem. Leženim se tolik neprokrvi. Nam po transferu vždy kladli na srdce, ze se mame chovat, jako bychom na žadnym nebyly, ze kdyby na to doslo tak muzeme jit skakat i bungee jumping 😁 ( samozrejme je to trosku schvalne prehnane, ale vime co nam tim chteli rict)
@lenusaak Moc ti děkuji 😘 a už víš co budeš mít? zda holčičku nebo chlapečka? jééé, uplně se na to těším až jednou budu mít // 🙂 ... Já mám celkem krátkou luneární fázi... za 12 dní od ovulky mam MS, tak se bojim, kdyby se to povedlo, tak aby to neodeslo s MS ☹ jinak s tím lezením mas pravdu, moje kamaradka nevedela ze je tehu a chodila az do 2.měsíce do fitka. Ja na to fakt nechci zatim moc myslet, i kdyz ted to uz nejde vubec protoze to spineni mam poprve. Navic poslednich par dni nemuzu spavat, budim se v noci i 4x za noc...
@lory303 nebuď smutná🙂 mně v prosinci přišla MS o 9 dní dřív, přitom všechny naznačovalo, že by to mohlo vyjít... no a nakonec to vyšlo v lednu🙂 taky jsem měla strach, že se mi to teď celé rozhází...a naštěstí dobrý =) ono to asi občas může takto zablbnout no...dej tomu čas🙂 jak dlouho se vlastně snažíte?
Holky, dnes ráno jsem špinila hodně, dopoledne jen málo, a ted vubec. Je to pořád jen hnede špinění. Mám tento měsíc brát clostík od 3 dne MS, ale vubec nevim kdy ho mam brát, kdyz uz druhy den jen špiním a po krvi žádna stopa 🙄
@lory303 vypada to na holčičku, tak uvidime na dalsim velkem ultrazvuku, zda nedorost pinďourek. Určite se brzy dockas 🤰
Jinak prvni den menstruace se považuje za krvaceni až, špineni jeste ne. Tak jeste s clostilbegytem počkej. Uživas ho jak dlouho? A chodis na ultrazvuky v polovine cyklu na premereni foliku? Pichate Pregnyl na ovulku?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, u jednoho těhotenství jsem měla cca 8 dní po ovulaci trošku špinění a byla to nidace - tedy uhnízdění. Tak budu držet pěsti ať to vyjde ;)