Špatný nebo pozitivní test. Co myslíte?

luculka93
16. bře 2020

Ahoj holky co si o tom myslíte zkusila bych další ale nemám a do obchodu se nedostanu ?

luculka93
autor
16. bře 2020

Tady lepší fotka

sudylichozrout
16. bře 2020

@luculka93 podle me slaboucce pozitivni. Tenhle test ma nizsi citlivost. Na mamatestu by bylo videt lepe. Ale zopaju za 2-3 dny a uvidis 🙂

luculka93
autor
16. bře 2020

@sudylichozrout takže je tam šance ? 😍 já si říkala že spíš nějaký chybný že se nebudu radovat...

alilali
16. bře 2020

@luculka93 brala bych to jako vadny test. To však neznamená, že nejsi těhotná. Ale čárka je nějaká bílá, světla, moc bych se k tomu neupinala. Zkus nový 😘

astyna88
17. bře 2020

Ja spis vidim negativni test.

barulina
17. bře 2020

Já vidím píši dusika

abbyalex
17. bře 2020

já měla takhle dušíky pořád a clerblue dnes negativní..nemá význam to hodnotit, budete se tím teď trápit několik dní...vydržte za pár dní

luculka93
autor
17. bře 2020

Tak k dalšímu testu se stejně dostanu nejdřív v pátek tak pak buď bude silnější nebo nebude 🙂 za pozitivní bych na jednu stranu byla ráda ale na druhou stranu jsme se doma bavily že počkáme než se všechno co se teď děje uklidní 😊

blahoska
18. bře 2020
Uživatel blahoska je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od blahoska.

Určitě to vyjde, uvidíš....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru