Snažíme se o miminko. Vyšlo to?

misicka03
28. dub 2020

Zdravím, omlouvám se, že zakládám další dizkusi. Ale v žádné jsem nenašla můj případ. Takže snažíme se o miminko mám nepravidelný cyklus sem tam nějaká cysta. Jsem teď 11DPO mám 2 dny do MS a bolí mě levý vaječník sem tam pichlavá bolest šimrá mě kolem pupku když si dřepnu začne mě píchat na tom levém vaječníku. Mám vlčí hlad a žízeň začalo mě bolet v kříži a mám vodový výtok sem tam se objeví bílý ale v malém množství na kalhotkách do toho únava bolest hlavy, ale nebolí mě vůbec prsa trpím na PMS a teď žádný špinění ani bolavá prsa. Je vždy špinění při nidaci? Omlouvám se za slohovku mám moc otázek 🙂. A tenhle měsíc jsem brala kapky gynex teď mám týden pauzu.

leniczka23
28. dub 2020

@misicka03 Hele tohle je bud a nebo proste. Kdyz jsme se snazili byl kazdy cyklus jiny..taky se mi dvakrat stalo ze jsem mela snad tisic priznaku a to co bylo obvykle se nedostavilo a stejne jsem rehu nebyla. U uhnizdeni nemusi byt spineni, dokonce si troufam rict, ze spis neni nez je. Pockala bych 2-3 dny a udelala klidne test. Pokud si ted 12dpo na testu by uz za par dni melo byt vudet. Drzim palce.

petulejan
28. dub 2020

A co chcete slyšet? Že jste těhotná? To vám řekne až test. Tyhle příznaky vnímáte více i díky snažení se o dítě. Nevím jak jiné,ale vlčí chutě jsem měla az v pokročilém stádiu,ne hned.

jjasmina
28. dub 2020

@misicka03 Tady ty příznaky jsem měla daleko později, výtok ve druhém trimestru, prsa mna nebolela a nidace, nu.měla jsem jen jednou růžový flek na intimce. Odpověď.vám dá stejně až test

sudylichozrout
28. dub 2020

@misicka03 Presne takovych dotazu jsou tu skutecne tisice, stacilo by skutecne jen chvilku hledat. Tehotna byt muzes a nemusis, to ti nikdo nerekne. Priznaky jsou ted spis vsugerovane.

nat
28. dub 2020

@misicka03 test a test a test,sakra to je takova potiz si ho udelat a pak sem psat??,Je to teh a nemusi byt ale mi to tu urcite nevime :_D

leymea
28. dub 2020

Ani u jednoho tehotenstvi jsem pri nidaci nezaspinila. Takze ne, nemusi. Zkus test 😉

astyna88
29. dub 2020

Pokud te boli levy vajecnik a vice pri pohybu a mas vodnaty vytok,tak upaluj na gyndu,protoze to muze byt cysta. Presne tak mi to pred pul rokem vysvetloval gyndar, kdyz mi ji nasel. Ta boleat do zad je z tekutiny,ktera drazdi okoli. Uvidis,treba to tak nebude,ale.kdyby ano,je nutne hlidat,aby se cysta treba neotocila kolem vajecniku, nepraskla apod.

misicka03
autor
29. dub 2020

@astyna88 z toho mám strach že zas ta cysta, ale když ji mám jsem nafoukla zhoršená pleť a křečovité bolesti které trvají i hodinu. Ale třeba máte pravdu.. Uvidím co bude zítra 🙂

koko123
3. kvě 2020

Měla jsem také štípání okolo pupku na levé straně. Dále jsem měla taky šílený hlad jedla jsem už ráno třeba v 7 hodin, jindy jsem jedla třeba až v 11.
A s bolestmi v prsou. Vůbec mě prsa nebolela tak jsem říkala no tak asi těhotná nejsem, všem prsa hrozně bolí. Jenže bolest přišla až ve 3 až 4 týdnu a to že byla bolest jako prase 😁
Teď začínám 11tt

misicka03
autor
3. kvě 2020

@koko123 jee aspoň jedna pozitivní zpráva 🙂 MS zatím nedošla tak čekám bojim se udělat i test po všech tech zklamání.

koko123
3. kvě 2020

@misicka03 mně test ukázal ducha den před MS. V dny MS mi testy silily

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru