Krásný večer holky,tak mám zde další duch test.🤣🤔
Mám 25 den cyklu,jsem zvědavá,kdy to dostanu a jestli vůbec,minula menstruace byla zpožděná o 5 dní a hrozně slabá ,asi tak den možná dva.
Od té doby pravidelně probíhal ob den či dva dny styk.
Poslední dny se cítím hrozně unavená,mám zvýšenou,bolesti břicha,ale takové pichlavé,objevil se divný výtok ,takovou zvláštni konzistenci.
Každopádně jsem už realista pár takových testu jsem už měla,ale tenhle je nejvýraznější,dělala jsem ho dnes na rychlo,kolem 14:10 a mrskla ho do taštičky a když jsem přišla z nákupu,chtěla ho vyhodit a vylezlo na mě tohle mám asi tak 7Den po ovu.
Tak co myslíte?
Držte mi palce 🙏🙏❤️
Ahoj holky, snažíme se o druhé děťátko teď druhý měsíc po vysazení HA kterou jsem brala pouze jeden měsíc, zítra bych to měla dostat ale cca od 13dc mě pořád píchá v podbřišku vlastně až do teď a do toho jsem měla bílý výtok cca od 20 dc. Dnes ráno jsem dělala tt a přidávám fotku vidím cosi málo tak jsem udělala další hned odpoledne, protože jsem nedockava a tam naprosto bílo, co myslíte?
Je to blbě vidět,ale v reálu je to výraznější , růžovější a vyšel v limitu...I přítel potež pánbůh..🤣🙏
Děkuji holky dám vědět 🙏🙏
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ajakordi já teda asi něco vidím. Ale je to strašně brzy. Tohle testování je jen ztráta peněz a nervů. Vydrž!! Držím palce