ahojte snazilky,prosim vas o radu.. 🙂 od 30.5 do 3.6 jsem mela mesicky..pote jsme se s partnerem 16.6 potulili a tyden na to tj. 23.6 jsem opet dostala menses..ale bylo to takove jine,dva dny spineni,pak trosku krve a pak opet spineni..mela jsem to dostat az 29.6.od te doby me boli podbrisek a kdyz zatnu bricho,tak me na prave strane tlaci,jak kdybych tam mela tenisak 😀 nevite nektera co by to mohlo byt..? diky za odpovedi K. 🙂
vcera odpoledne a byl negativni..
@karkulka89 Tak zajdi na gyndu,za to nikdy nic nedáš 😉 Může to být cokoliv,já mám kamarádku,co očůrala snad deset testů na žádném ani duch až doktor jí potvrdil,že je v tom 😉
@karkulka89 kdyby to bylo tehu, tak v případě, že jste se tulili toho 16.06., tak to už by opravdu test měl zaznamenat.... Podle mě to těhotenství nebude ☹
@karkulka89 mozna cysta nebo slepak? Zajdi k dr.
mimi by jsme si prali..uz jednou jsem byla tehu,ale na Vanoce jsme o to prisli..ja ani nevim,jestli tamto mam brat jako menstruaci,bylo to takovy jiny..jinak jsem to mela dostat minuly patek..porad nechapu tu bolest bricha.
@karkulka89 a nemas to ovulaci nahodou?
@karkulka89 Bolest břiha může být z čehokoliv,to mi tady nepoznáme. Mě bolelo břicho celý první trimestr,každou chvilku jsem běhala na záchod,s tím že jsem to zaručeně dostala. Na právě straně,jak píšeš,mě to tak zvláštně tlačilo,ale každá jsme jiná,takže radši stokrát k dr,než něo zanedbat 😉
boli me to od te doby co mi skoncily"mesicky" tj. 29.6
popravde to trosku srovnavam s bolesti u prvniho tehu a jsou temer identicke,jen me neboli prsa..
@karkulka89 Zajdi k dr,my Ti tady s tím moc neporadíme,nevidíme do Tebe,budeš aspoň klidnější 🙂
nejdriv se tam dostanu pristi patek,tak uvidime jak to vsechno dopadne..
@karkulka89 tak jak to dopadlo?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@karkulka89 Zkoušela jsi test?