Ahoj holky snažilky,
v říjnu jsem zjistila, že jsem těhotná, ale hned na to jsem o to přišla. Zamlklé těhotenství... ted 6.6. (den ms) jsem si udělala test, jelikož me pořádně bolely prsa už asi tyden před a objevil se tam duch. Další den dva další testy s viditelnějším duchem...jenže v sobotu 10.6. se mi nejspíš rozjela mrcha...:(
Prsa už tak moc nebolí, ale citlivá jsou. Navíc me ještě dnes píchá v podbřišku a v zádech. Je šance , že by se to udrželo nebo šlo "mimi" s krví pryč? K doktorovi jsem objednaná ve středu. Děkuji moc za odpovědi a zkušenosti. B.
Krvácím stále, myslím, že to je normalně krev menstruační :/ přesně takhle to bylo i minule.. test doma už žádný nemám, tak to asi nechám až k tomu doktorovi. Jen se ještě obávám, zda by nemohlo jít o mimoděložní..
@bohunkabuk při mimoděložním by bolelo mooooc bříško .... To mě mrzí. Podle mě by to chtělo vyšetřit na hematologii na nějaké trombofilie atd... Věřím, že to bude řešitelný ,,problém,, . Když evidentně k početí dochází. Přeji jen to nej !
Děkuji mooc 🙂
@bohunkabuk já vím, že to je těžké a smutné, ale mooooc důležité je, že dojde ke spojení, k oplodnění. Buď Ti budou chybět jen nějaké vitamíny ( často je to podceňováno ) nebo to bude chtít třeba hned druhý, třetí den po ovulaci třeba nasadit utrogestan ( pomáhá lepšímu prokrvení, vyživení sliznice v děloze ) , vajíčko se lépe uchytí... Nebo to bude něco v krvi - to se zase nasazují léky ihned s pozitivním testem ... a problémy bývají vyřešené 🙂.... Věřím, že velmi brzy to bez problémů dotáhneš až na porodní sál 👶🤰
zkus si o tom promluvit s gynekologem, že už se ti to stalo 2x, tak aby ti napsal Utrogestan a v momentě kdy budeš mít pozitivní test, tak nasadíš a MS by přijít neměla. Může jít prostě jen o nedostatek progesteronu, to je snadno řešitelné právě tím utrogestanem
Ahoj, mela jsem to podobne jako ty, kdyz se to zacalo opakovat asi ve ctvrtem cyklu, zasla jsem za gynekologem a poprosila ho, at mi da neco na udrzeni. Napsal Duphaston, pry je jemnejsi, s nim jsem krvacet prestala, trnula jsem teda cely prvni trimestr, pak jsem se zklidnila a v cervenci by mel prijit na svet Vojtisek 🙂 Drzim palce, ozvi se u sveho doktora..
Kdy jsi začala menstruovat? máš klasické zpoždění nebo až řadu týdnů potom? ono bez testů bys to třeba ani jinak nezjistila a neřešila to. Spíš by bylo horší, kdyby jsi o to přicházela v pozdějším stadiu, než v tom "všechno nebo nic".
tohle se podle mě stává dost často a nemusí to vůbec značit nějaké obtíže, proto se i doporučuje zkoušet si testy až PO vynechání MS, tímhle brzkým testováním si jen přivodíš zklamání, kdybys teď taky netestovala tak brzo tak to ani nevíš a jsi teď úplně v klidu, vím že se to lehce říká, ale taky nejsem z těch co se jim podařilo na první šťouch a vyprdnout se na to mi dost pomohlo
@jitulka89 ono je to dost individuální. Já měla den po vynechání MS takhle slabou čárku, viz foto.
Druhý den jsem šla na krev a HcG 73. Hned jsem nasadila Utrogestan na udržení, protože mám PCOS a nekvalitní žluté tělísko a díky Bohu za to, miminko úspěšně přežilo 1. trimestr a teď už se jen těším na porod. A začalo to čárkou, kterou jsem viděla jenom já 🙂
Kamarádka měla 3 dny před termínem MS hotové dálnice, každý to má asi jinak 🙂
@no_title to asi ano, já měla den po meškání taky dálnici 🙂 ale chtěla jsem i říct, že ukončení tak raného stádia těhotenství vůbec nemusí znamenat že je s autorkou něco špatně, ale jen to, že na řadu hold přišlo špatné vajíčko :( v tomhle stádiu těch těhotenství končí poměrně velký podíl :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj ... Krvácíš stále a je to čerstvá krev ??? Třeba to bude jen překrvením sliznice... Další test jsi zkusila? Uvidíš, zda sílí ....