Slabý duch na tt a krvácení. Máte zkušenost?

monyscerna
21. dub 2023

Chtěla bych se zeptat dnes ráno přišlo malé krvácení ale na tt je slabý duch...Je možny že mě přišla MS a i přesto by to bylo počáteční těhotenství? Jen dodám, že dnes to přišlo se 4 denním zpožděním 🤷‍♀️ nikdy se mě nic takového nestalo takže mám docela obavy 🥺🤷‍♀️

terezsk
21. dub 2023

@monyscerna dobry den , ano muze se stat , mohlo se jednat o ranne tzv. biochemicke tehotenstvi , kdy se plod neudrží a odejde se zpozdenou menstruaci. Je to častý jev. Hezky den

klokanka31
21. dub 2023

@monyscerna To bude biochemko...

lencaa11
21. dub 2023

@monyscerna ano stát se to mohlo taky 👻 není ještě naznak že to bylo tehotenstvi a nebo to mohlo bejt biochemické tt

monyscerna
autor
21. dub 2023

Takže asi nemá moc cenu třeba za 2 dny udělat další test nebo po skončení krvaceni? 🤷‍♀️ Pocitat s tím, že z toho nejspíš nic nebude...

lencaa11
21. dub 2023

@monyscerna test bych teď nedělala jediné že by Ms byla jiná než klasicka a po Ms je to zbytečný

terezsk
21. dub 2023

@monyscerna
Pokud by MS trvala mene dni a byla jen slabá , spineni, tak test zkusit muzete , nekdy se stava , ze ženy slabe krvaci , ale pokud se bude jednat o klasickou MS tak nema uz cenu testovat. Hezky den

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru