Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.
@svlocka tak slaboučký duch tam je .... a ten druhý test byl stejné značky?zkusila bych jinou značku tak ve středu
Kdyz se zadivas tak jo kousek od te plne,druhy byl mama test compact ten pevny ta tycinka.ale bricho poboliva.
Já měla pokaždé slabého ducha, který do pár minut až hodiny zesílil...pokaždé to bylo ono🙂...tak držím palce a určitě ještě testni ráno. Můžeš být ještě málo. Já jsem se vždy testovala příliš brzy🙂
@svlocka Tak bych zkusila udělat ve středu a pokud bude silnější tak je to těhotenství....Hodně štěstí at sílí 😉
Zkus testovat za 2 dny, tenhle test je negativní
když hoooodně přimhouřim oči a dlouho se dívám tak tak možná neco je..ale urcite počkej pár dní a udelej test znovu...tohle není vubec jistý jeste
Já bych to raději zkusila za pár dní znovu,asi je ještě brzy... Teď mi přijde negativní...:(
No prave ale vecer uz jsem nemela ani ducha,tak nevim no jestli ma testovat smysl pozdeji :(
Asi jsem slepá, ale já na testu nevidím ducha. Zkus testnout za pár dní jak radí holky to už by měl zesílit. Držím palce 😉
@svlocka staci precitat letacik a vedela by si ze sa ma testovat vzdy hlavne rano... Nie pre to ze ti treba cikat najviac :D ale pre to ze v tom rannom moci je najvyssia koncentracia Hcg - teda latky ktora sposobuje ze sa tam ciarka objavy..a ked mas takyto test - podla mna tiez zial negativny tak vecer to nema voobec ziadny vyznam... Skus za dva dni a hlavne z ranneho mocu a uvidis... Hcg rastie zretelne obden takze na to aby si vedela ci si alebo nie si tehu nemusis robit tisic testov staci kazdy druhy den rano skusat a ak to bude silniet tak velmi gratulujem... 🙂 je to hrozne cakanie -sama som tym presla ale fakt to su zbytocne vycikane peniaze :D mimochodom mne sa prvy "duch" objavil az v 5tt :D teraz sme v 28tt a pri tom prvom teste sme kukali do slnka ci tam ciarka je.. :D a to uz som bola v 5tt a stale bola slabucka ciarka... takze nic neni stratene a drzim palceky 🙂 a este kolky den cyklu si ?
Vzdy to dostavam 28cyk.ale ted to prislo 30.mela jsem je divne mela jsem zpozdeni den test jsem delala a nic,druhy den jsem mela takovy ruzovy kapku tak jsem myslela ze to prislo a nic,dalsi den jsem mela uplne hnede spineni,pak dva dny krvaceni a dalsi jen zase spineni az do nedele,vcera jsem si delala ten test co je na obrazku je pravda delala jsem ho dopoledne pres fotku to moc nejde videt ja jsem ho tam videla hned.aldm takovou MS jsem jeste nemela jen dva dny MS.bricho me sem tam poboliva i pichne.tak nevim.jak ho zkusim znova bud zesili nebo ne:(
@svlocka a kdys měla tu ms?
Mela jsem ji dostat 17ale prisla 18ale taka divna jak jsem psala a ovu jsem mela 5nebo 6 tak jsem mela styk pred i po.tak nevim :(
@berenika39 kdy je nejlip si ho udelat?muze se to ukazat za dva dny?nebo gockat dva tydny?nebo se neukaze nic a je to plany poplach.:(
Já tam ducha vidím, upravovala jsem to v PS a je vidět o dost lépe.....Každopádně, musí být růžový...pokud se dělají šedivý, je to falešný.....aspon lehoučce narůžovělý....
@svlocka - Zkusila bych zítra ráno....HCG stoupá ob dva až tři dny......měl by být vudutelnější dcuh
@marketovna byl trosku naruzoveli ale je dost slaby delala jsem ho v pondeli,jednou jsem mela taky ducha a byl cely ruzovy a sel videt kezky a nebylo stoho nic:(tak tusim ze zase budu sklamana:(ale porad poboliva bricho sem tam i pichani.
Ty jsi psala, že ti proběhla MS? krev, nebo špiněni?
@marketovna prvni den jen trosku ruzovy druhy spineni a treti ctvrty krv.a pak spineni do hneda dost. az do nedele
já tě chápu svlocko 😀 já jsem v měla dneska na testu stejného ducha (na mobilu jsem toho tvého viděla lépe než na PC) a taky čekám co bude, mám to zítra dostat tak uvidíme 🙂
@svlocka - to je zvláštní...klasiclá MS to teda nebyla....tak tam naděje je. Držím palec!
No nebyla mela jsem to poprve ted jsem prodelala dost velke pichani v pravem podbrisku:(ach jo.uz nevim co si myslet🙂
Nevim jestli to je tim ale pulce mesice,mi strasne vypadavaji vlasy a podotykam ze mi nevypadavaji!🙂
@alice777888 ahoj tak co uz to prislo?nebo meskas?porad me picha podbrisku na pravo nevim co to muze byt:(testovat budu zitra rano.
Potrebuju poradit zpozorovala jsem na sobe ze mi z praveho prsa vyteka bile,ma nekdo zkusenost?muze to byt i projev tehotenstvi?diky za rada.
Svlocko ... Meškám, na testu silnější duch než včera, ale zatím jen (dnes lepe viditelny) duch, uvidím zítra zda zase zesílí a picha mě taky a citlivá prsa :-/ tak uvidím co zítra ... Jakpak ty?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jen slabunke ale nevim jsem stoho zpatena:(vecer mi to nedalo a otestovala znovu a nic:(tak nevim.